Hoti "cu experienta", prinsi dupa ce au dat o spargere intr-un magazin de electronice din Botosani!

Hoti "cu experienta", prinsi dupa ce au dat o spargere intr-un magazin de electronice din Botosani!
Au crezut ca au dat lovitura vietii lor, dupa ce au furat aparatura electronica si alte bunuri in valoare de 7000 de lei, din sediul unei societati comerciale din Botosani! Cei doi au fost retinuti in Arestul IPJ, ei urmand sa dea socoteala pentru faptele lor.

Conform datelor furnizate de IPJ Botosani, la data de 10.12.2013, în jurul orei 07.15, M. C., din municipiul Botoșani, administrator al unei societăţi comerciale cu sediul în municipiu, a reclamat faptul că în noaptea de 09/10.12.2013, persoane necunoscute au pătruns prin efracție în sediul societății, de unde au sustras aparatură electronică și alte bunuri, în valoare totală de aproximativ 7.000 lei.

Cercetările efectuate de poliţişti au condus la identificarea lui B. Constantin, de 37 ani, din satul Băiceni, comuna Curtești, judeţul Botoșani, și respectiv B. Costel, de 24 ani, din satul Oneaga, comuna Cristești, judeţul Botoșani, ca fiind principalii suspecţi de comiterea faptei reclamate.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.
    
În urma extinderii cercetărilor, în sarcina celor doi suspecţi s-a reţinut de asemenea săvârşirea, în perioada 24.10 – 27.11.2013, a altor cinci infracţiuni, respectiv furt calificat, violare de domiciliu şi trei tentative la furt calificat, cauze în care prejudiciul depăşeşte 11.000 lei, recuperat în proporţie de 90%.  

Faţă de cei doi suspecţi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 ore în arestul I.P.J. Botoşani, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și sesizarea Judecătoriei Botoşani în vederea arestării preventive.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
29

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
394

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
147

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...