Hotelurile conduse de sotul Elenei Udrea nu accepta tichete de vacanta

Hotelurile conduse de sotul Elenei Udrea nu accepta tichete de vacanta
Ministrul turismului, Elena Udrea, sustine ca in hotelurile conduse de sotul ei nu vor fi acceptate tichetele de vacanta. Declaratia vine dupa ce presa a scos la iveala faptul ca ministrul Turismului a omis sa isi treaca in declaratia de avere firme pe care le detine familia si care au turismul ca obiect de activitate.

Elena Udrea sustine ca in declaratia ei de avere nu apar cateva firme de turism, intrucat acestea apartin sotului, Dorin Cocos si nu sunt bunuri comune.

Potrivit legii controlului averii, demnitarii sau alesii sunt obligati sa mentioneze in declaratiile de avere si firmele detinute de partenerul de viata.

Astfel, printre firmele detinute de familia Udrea-Cocos se numara mai multe societati cu activitati hoteliere ca: Euro Hotels International Co SRL - Hoteluri si alte facilitati de cazare similare; Eurohotels si Asociatii SRL - Hoteluri; E.H.I. Intretinere si Curatenie SRL - Activitati de intretinere si curatare a cladirilor; E.H.I. Restaurant SRL - Restaurante; E.H.I. Management SRL - Activitati de consultanta pentru afaceri si management; Centrul de Evaluare Medicala si Testare a Fortei de Munca SA; Clamari Trading Impex SRL - Inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate si Medcomplex SRL - Activitati de asistenta medicala generala.

In plus Elena Udrea spune ca firmele sotului nu trebuiau mentionate in declaratia ei de avere pentru ca fiecare are capital social de sub 5000 de euro. In acest caz, legea nu-i obliga pe demnitari sa completeze societatile in declaratia de avere.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii de frontieră botoșăneni curăță Prutul de plasele monofilament interzise de lege!

astăzi, 12:32
45

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni, care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu ...

Pasageri cu comportament suspect, polițiștii au găsit droguri sub preșul din mașină!

astăzi, 12:18
98

Astăzi, 16 aprilie 2024, polițiștii au oprit pentru control, pe strada Spiru Haret din municipiul Dorohoi, un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din aceeași localitate.În...

Accident: Pieton cu alcoolemie 1,52 lovit de o mașină, șoferul s-a ales cu dosar penal!

astăzi, 11:30
251

S-a întâmplat în cursul zilei de luni. Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Săvenilor, din municipiul Botoșani, s-a produs un accident rutier soldat cu...