Hot dus prea des la biserica!

Hot dus prea des la biserica!
A vizitat multe biserici, dar nu pentru cele sfinte, ci pentru a fura! Politistii l-au prins pe tanarul care in cursul lunii septembrie a spart mai multe biserici din oras.

Ionut D., de 19 ani, este din Botosani si a fost prins de o patrula de la Ordine Publica in timp ce cara dupa el un patent si un sertar de la o casa de marcat.

Oamenii legii au fost reticenti, mai ales ca era ora 5 dimineata, astfel ca prezenta tanarului pe strada era si mai suspecta. Dupa ce l-au legitimat, politistii l-au condus pe tanar in arestul Politiei, unde au descoperit ca au prins un adevarat expert in spargeri.

"In urma extinderii cercetarilor, in sarcina suspectului s-a mai retinut si savarsirea altor sapte infractiuni de furt calificat aflate in evidentele organelor de politie cu autori necunoscuti, respectiv furtul sumei totale de 1250 lei din Cutia milei din patru asezaminte de cult, furt de alimente dintr-o cofetarien in valoare de 800 lei, furt de bani si tigari dintr-un chiosc in valoare totala de 1000 lei si furt de bani si bunuri in valoare de 800 lei dintr-o florarie, toate din Botosani, comise in cursul lunilor august-octombrie 2008, a precizat suncomisarul Manuela Ieremie, purtator de cuvant IJP Botosani.

Retinut pentru 24 de ore, tanarul a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani cu propunere de arestare preventiva.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
14

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
142

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
338

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....