HOROSCOPUL LUNII AUGUST 2009 - Fa-ti planuri in functie de astrele care te influenteaza!

HOROSCOPUL LUNII AUGUST 2009 - Fa-ti planuri in functie de astrele care te influenteaza!
Afla ce iti prezic astrele pentru luna august 2009! Care sunt aspectele la care trebuie sa manifesti prudenta, dar si domeniile in care te poti relaxa. Nu ignora sanatatea, indiferent de zodia in care te regasesti!

Berbec

Iubire si cuplu

Relatia de cuplu pare la adapost de turbulentele lunii august 2009. Venus, planeta care o patroneaza, este bine situata in semnul sensibil si linistit al Racului. Nu este vremea cuceririlor spectaculoase ori a pasiunilor ravasitoare, ci mai degraba a tandretii, intimitatii si romantismului desuet... Memoria afectiva cauta inspre trecut si este posibila o reintalnire cu o fosta iubire.

Cariera si bani

Cu Saturn in casa muncii in careu cu Marte, te poti astepta la destul de mult stres. Relatiile cu colegii si anturajul apropiat pot fi incordate si nu sunt excluse unele neplaceri legate de delegatii, negocieri, documente sau instrumente de lucru. Te pripesti in discutii si decizii, iar unele initiative iti sunt franate. Dar nu ai probleme financiare, iar la nevoie poti apela cu succes la prieteni sau protectori.

Forma fizica si echilibru psihic

Luna august 2009 te incurajeaza la distractii si face lucrurile mai placute pentru camin si familie, dar nu este o luna grozava pentru sanatate. Problemele se datoreaza in principal stresului, unei igiene de viata defectuoase si propriilor imprudente.

Sfatul eAstrolog.ro

Exista un risc legat de drumuri, asa ca verifica starea tehnica a masinii si condu prudent!

Taur

Iubire si cuplu

Climatul relational este instabil si framantat. Marte, stapanul cuplului, face simultan aspecte favorabile cu Jupiter si obstructioniste cu Saturn. Cu alte cuvinte, una calda, una rece. Relatiile neoficializate par mai expuse decat cele oficializate. Nu este momentul pentru flirt si aventura. Se pare ca este timpul sa iei o decizie cu privire la copii, maternitate sau poate la viata sexuala.

Cariera si bani

In ciuda obstacolelor, poti face pasi buni in cariera. Ai initiativa si forta, iar motivatia financiara te propulseaza spre actiune. Interesele familiale se cam bat cap in cap cu cele profesionale si va trebui sa faci un efort diplomatic pentru a impaca si capra si varza. Castigi bine, dar cu mult stres, iar banii dispar rapid. Apar cheltuieli mari ori se isca discutii pe teme financiare.

Forma fizica si echilibru psihic

Desi ai o perioada agitata, iti pastrezi buna-dispozitie, iar sanatatea nu-ti ridica probleme. Exista o tendinta la excese, dar te ataca cel mult la numarul kilogramelor. Ti-ar prinde bine putina miscare, mai ales ca Venus in casa drumurilor promite plimbari si drumetii extrem de agreabile.

Sfatul eAstrolog.ro

Cand vine vorba de casa ori familie, pastreaza masura, nu exagera!

Gemeni

Iubire si cuplu

Dupa perioada fierbinte a trecerii conjunctiei Venus-Marte prin Gemeni, acum ramai doar cu Marte. Latura sentimentala paleste si se accentueaza in schimb dorinta de cucerire, impulsul sexual, nevoia de adrenalina. Provoci, raspunzi prompt la provocari, ai pasiuni arzatore si urgente. Din fericire, patimasul Marte este in relatii bune cu Jupiter, stapanul casei cuplului, asa ca... tot inainte!

Cariera si bani

Cu Marte in Gemeni, ai o perioada presarata cu momente incinse, decizii pripite si incidente diverse. Pe de alta parte, mustesti de energie, ambitie si initiativa, asa ca poti sa rezolvi multe si sa avansezi considerabil. Trebuie sa hotarasti ceva in legatura cu locuinta sau proprietatile si ai face bine sa nu te pripesti, ci sa judeci calm si obiectiv. Financiar, se intrevede o relaxare.

Forma fizica si echilibru psihic

Ai forta si rezistenta, ba chiar te lauzi cu un surplus energetic, pe care ar fi de dorit sa-l intrebuintezi in activitati fizice viguroase: sport, drumetii etc. Cauta sa te feresti de graba si imprudenta, fiindca pot conduce la raniri sau accidentari!

Sfatul eAstrolog.ro

Ai grija la drum, nu vorbi mai mult decat trebuie si verifica-ti bine informatiile!

Rac

Iubire si cuplu

Venus in Rac iti accentueaza puterea de seductie si disponibilitatea afectiva. Atragi dragostea, ai nevoie de rasfat si afectiune, poti oferi la randu-ti multa tandrete. Daca ai deja o legatura mai veche, probabil ca vei petrece multe clipe placute alaturi de omul iubit. Daca nu ti-ai intalnit inca jumatatea, luna august 2009 este favorabila inceperii unei relatii.

Cariera si bani

Cu Venus alaturi, relatiile lucreaza in favoarea ta: ai noroc in colaborari si asocieri, iar contactele sociale te ajuta in cariera. August 2009 iti poate aduce bani si alte avantaje materiale, dar pastrezi greu ce castigi. Marte inca mai incearca sa te atace pe la spate si va reusi, daca nu ai grija de acte, semnezi ce nu trebuie, comiti indiscretii sau gafe si cheltuiesti fara rost.

Forma fizica si echilibru psihic

Venus iti da acea buna dispozitie care te ajuta sa te relaxezi si sa faci haz de necaz in momentele critice. Dar este o planeta cam comoda si iubitoare de placeri, asa ca fa miscare si las-o mai moale cu dulciurile! In rest... nu risca! Marte atat asteapta.

Sfatul eAstrolog.ro

Fereste-te de barfe, lucraturi si bisericute! Atentie la drum!

Leu

Iubire si cuplu

Conjunctia Jupiter-Neptun din casa cuplului si eclipsa de luna din 6 august 2009 dau un relief particular relatiilor in aceasta perioada. Pasiune, emotii intense si... multa lipsa de masura! Faptul ca stapanul casei cuplului este in careu cu Marte prevesteste nori de furtuna, asa ca incearca sa te pui la adapost! Cum? Pastrandu-ti ratiunea si evitand discutiile de orice fel, dar mai ales cele legate de bani.

Cariera si bani

Cu Soarele in Leu, se indesesc conjuncturile care iti pun in valoare calitatile si aptitudinile, ocaziile de evidentiere, premiere, avansare. Totusi nu lasa entuziasmul sa-ti adoarma vigilenta sau sa te atraga in situatii riscante, asupra carora poti pierde usor controlul! Este o perioada interesanta pentru colaborari sau actiuni de grup, dar vegheaza ca acestea sa nu interfereze cu finantele tale!

Forma fizica si echilibru psihic

Soarele in Leu iti aduce energie, magnetism si o buna capacitatea de recuperare fizica. Din pacate, opozitia lui la Jupiter si Neptun impinge la excese, iar excesele (alcool, mancare, viteza, sex etc.) te pot baga in bucluc. Precautie maxima in ultima decada!

Sfatul eAstrolog.ro

Dupa 25 august 2009, in mod special ai grija la drum si acte!

Fecioara

Iubire si cuplu

Sunt putine sanse sa ai o viata sentimentala armonioasa in august 2009. Marte agita niste ape deja involburate de mai multa vreme, in conditiile in care stapanul casei cuplului, Jupiter, este conjunct cu Neptun: deruta, neclaritati si deceptie. Pe de alta parte, probabil ca ai si pretentii foarte mari de la omul de alaturi. Poate ar fi timpul sa-i arati mai multa toleranta...

Cariera si bani

Relatia dintre Saturn in Fecioara si Uranus in Pesti, care te streseaza de 2 ani, este invrajbita de Marte, aflat in casa sferei socio-profesionale. Pot aparea inconveniente legate de cariera, autoritate, prestigiu, statut social, colaborari. Nu ai probleme cu banii, iar priceperea in meserie este jokerul care poate intoarce lucrurile in favoarea ta. Dar trebuie sa faci unele schimbari necesare.

Forma fizica si echilibru psihic

Nervii iti sunt intinsi la maximum, starea de spirit este sumbra, iar sanatatea da rateuri. Poti avea probleme cardiace, hepato-biliare, dentare ori osteo-articulare, iar bolile deja existente se pot accentua. In plus, ai predispozitie la accidente. Asadar, atentie! Excesele si imprudentele sunt platite scump.

Sfatul eAstrolog.ro

Ia-o usor, calm, diplomat si prudent! Luna august este una dintre cele mai complicate perioade din 2009

Balanta

Iubire si cuplu

In relatia de cuplu poti inregistra o oarecare instabilitate, o alternanta a momentelor fericite cu cele enervante. Poate ca de vina este si contradictia dintre nevoile fizice foarte mari generate de Jupiter si tendinta de a-ti intelectualiza emotiile si dorintele, data de situarea lui Marte in Gemeni. Daca te-ai relaxa si ai lua lucrurile asa cum sunt, ai avea de castigat.

Cariera si bani

Luna august 2009 se anunta agreabila in planul statutului si imaginii: te bucuri de popularitate, sefii te privesc cu simpatie, iti creezi usor relatii profitabile pentru imagine si avansare. Stii sa-ti promovezi realizarile, dai dovada de imaginatie si inventivitate. Legaturile de lucru la distanta, activitatile de studiu, cercetare sau publicare pot fi insa foarte solicitante ori iti pot aduce chiar unele necazuri.

Forma fizica si echilibru psihic

Cu Mercur dosit in casa a XII-a si prins in clestele opozitiei Saturn-Uranus, luna august 2009 ridica semne de intrebare privind conditia fizica si echilibrul nervos. Este posibil sa ai episoade de angoasa sau de confuzie cu privire la sanatate. Nu ezita sa mergi la medic daca te deranjeaza ceva, ba poti chiar sa ceri si o a doua opinie!

Sfatul eAstrolog.ro

Odihneste-te mai mult si ai grija de tine!


Scorpion

Iubire si cuplu

Zodia Scorpion este printre putinele care nu au probleme relationale in august 2009. Din contra, perechea de alaturi pare sa fie un factor de echilibru si un punct de sprijin in situatiile mai tensionate din alte domenii ale vietii. Cu Venus in Rac, dragostea poate veni de departe sau este mai implinita la drum, asa ca un voiaj romantic ar fi cea mai fericita alegere de vacanta...

Cariera si bani

Aflat in casa carierei, Soarele face ca nevoia de performanta, apreciere si lauda sa devina foarte motivanta. Finantele sunt in centrul atentiei, mai ales banii care depind de altii si veniturile din afara salariului. E posibil sa ai pierderi sau cheltuieli marite, iar riscul sau graba sunt taxate dur. Familia te poate sustine material, dar nu-i lasa pe ai tai sa te influenteze in alegerile profesionale!

Forma fizica si echilibru psihic

Presiunea financiara si problemele legate de copii sau prieteni iti afecteaza buna dispozitie. Marte in casa a VIII-a isi accentueaza anxietatile si inclinatia de a vedea pericole la tot pasul. Starea de sanatate poate trece printr-o criza acuta, neasteptata.

Sfatul eAstrolog.ro

Gaseste o preocupare care sa-ti hraneasca atractia pentru mister, psihologie, investigatii. 

Sagetator

Iubire si cuplu 

Cu Marte in casa relatiilor, tracasat de Saturn si de Uranus, relatia de cuplu nu sta pe roze in august 2009. Este rost de cearta, gelozie, rivalitati. Ai putea rezolva multe prin comunicare, dar nu prea ai masura, asa ca o conversatie inceputa in cei mai buni termeni poate sa scape de sub control sau sa se intoarca impotriva ta la un moment dat. Exista un risc de agresiune, prin urmare ai grija cu cine si in ce conditii iesi!

Cariera si bani

Consumi multa energie interactionand cu ceilalti subiectiv si conflictual. Disputele si concurenta sunt la ordinea zilei. Colaborarile si raporturile cu sefii sunt fragile si trebuie tratate cu tact. Drumurile nasc complicatii. Curiozitatea excesiva, indiscretia si exprimarea confuza iti aduc prejudicii. Financiar, din fericire nu ai a te plange... cu exceptia ultimei saptamani din august 2009.

Forma fizica si echilibru psihic

Foarte mult stres... Daca varsta si tonusul general sunt de partea ta, probabil ca scapi doar cu iritarea si agitatia. Daca nu, pot surveni oricand probleme de sanatate. Excesele iti agraveaza situatia. Pluteste un pericol de accidentare, asa ca... prudenta!

Sfatul eAstrolog.ro

Evita orice situatie cu potential violent sau conflictual!

Capricorn

Iubire si cuplu

Senzuala si cocheta Venus, aflata in casa relatiilor, iti dubleaza farmecul si puterea de atractie, iti sporeste interesul pentru iubire si este semn de bucurii si impliniri in viata de cuplu. Omul de alaturi se poarta frumos, tandru si intelegator si puteti petrece multe momente placute impreuna. Daca nu ti-ai gasit inca perechea sau daca suspini in taina dupa cineva, acum este momentul sa iesi la atac!

Cariera si bani

Marte in Gemeni, prost aspectat, spune ca zbuciumul lunii august 2009 vine din zona muncii si obligatiilor. Responsabilitatile sunt presante, relatiile de lucru sunt tensionate. Pot aparea neplaceri cu obiectele folosite in munca, de la calculator sau telefon, pana la masina sau electrocasnice. Castigi destul de bine, dar ori ai incurcaturi financiare, ori cheltuiesti mai mult decat produci.

Forma fizica si echilibru psihic

Cu Marte distonant in casa sanatatii, riscul de patologie acuta sau de trauma se pastreaza pana pe 25 august 2009. Atentie la ranirile din viteza sau imprudenta, la taieturi si arsuri! Pericolul de accidente rutiere sau de alte accidente la drum este si el prezent.

Sfatul eAstrolog.ro

Ai grija de propria-ti sanatate si siguranta, mai ales daca te-ai nascut in decembrie!

Varsator

Iubire si cuplu

Fiindca domeniul muncii este mai relaxat, te orientezi cu toate fortele spre dragoste, distractie si aventura. Toate bune si frumoase, poti petrece de minune, numai ca, savurand din plin ziua de azi, nu uita de cea de maine! Ai o tendinta catre exagerare, exces si risc. In plus, ca risipesti mult prea mult pentru propriile placeri. Un pic de moderatie!

Cariera si bani

Fie nu ai prea mult de lucru, fie lucrezi destins, cu mare placere. Venus in casa a VI-a face ca relatiile de serviciu sa fie mai agreabile si mediul mai confortabil. Meseriile artistice si creative, cele din domeniul consilierii, modei, frumusetii sau divertismentului sunt favorizate. Financiar, este nevoie sa te autocenzurezi. Nu cheltui excesiv si, mai ales, nu risca, nu specula!

Forma fizica si echilibru psihic

Nu se intrevad probleme deosebite. Tonusul este bun, optimismul te insoteste. Poti avea insa probleme cu kilogramele suplimentare. Este o perioada foarte buna pentru vizite si tratamente medicale, dar si pentru ingrijiri cosmetice.

Sfatul eAstrolog.ro

Fa o schimbare, mai ales daca te-ai nascut la sfarsit de ianuarie sau inceput de februarie!

Pesti

Iubire si cuplu

Ai avut si perioade mai bune in viata ta... Avand in vedere razboiul purtat de Uranus din Pesti, cu Saturn aflat in casa cuplului si Marte in casa familiei, este greu de crezut ca august 2009 va fi o luna prea confortabila. Asta, mai ales daca ai o relatie oficiala sau mai veche, fiindca, totusi flirtul, aventura si iubirile aflate la inceput de drum par a fi favorizate. Ai insa grija sa nu dai cioara din mana pe vrabia de pe gard!

Cariera si bani

Soarele in casa muncii iti poate aduce ocazii de a te remarca sau sarcini de serviciu care iti pun in valoare creativitatea, spiritul organizatoric, aptitudinile de lider sau coordonator. Stai excelent la capitolul promovare-reprezentare. Financiar, te poti astepta la tracasari. Casa si/sau bunurile imobiliare iti mananca energie si bani: reparatii, redecorari, demersuri contractuale sau juridice, drumuri, lupte, framantari.

Forma fizica si echilibru psihic

Opozitia dintre Soare si conjunctia Jupiter-Neptun taman pe axa sanatatii trage un semnal de alarma. Sub nicio forma nu trebuie sa neglijezi aspectele medicale. Excesele iti afecteaza sanatatea si silueta, iar bolile de natura "hiper" se accentueaza. Si, totusi, mai ai capacitatea de a te relaxa in tipul liber...

Sfatul eAstrolog.ro

Actioneaza cu tact si evita orice fel de risc!

 
Sursa: eastrolog.ro
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
2

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
27

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...

Spectacolul „Legenda Cetății Neamțului” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache” din Botoșani

astăzi, 19:08
26

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...