Hipermarket-ul Carrefour, alaturi de oamenii nevoiasi in prag de sarbatori

Ca parte a strategiei de responsabilitate sociala, Carrefour Romania isi indreapta eforturiile catre asigurarea unei vieti mai bune tuturor persoanelor implicate in activitatea sa, pornind de la consumatori, angajati, furnizori sau investitori si pana la comunitatile in cadrul carora suntem prezenti cu magazine.

Hipermarket-ul Carrefour, alaturi de oamenii nevoiasi in prag de sarbatori

 Carrefour Botosani  

In prag de sarbatori, reprezentantii hipermarket-ului Carrefour Botosani au vizitat copiii si batranii din centrele de plasament din localitatea Trusesti.

Inca de pe ulita centrului in care locuiesc, copiii au venit intr-un suflet sa vada cine le calca pragul. Cu mainile micute si tremurande de frig dar cu mult zambet pe chip, acestia s-au adunat cuminti in camera de reuniune, asteptand cu emotie cadoul. Toti ochii erau indreptati catre pachetele care erau frumos asezate sub bradutul impodobit de ei. Fiecare copil, emotionat, si-a primit darul de Craciun, cu bucurie, cu ochi care multumeau ca sunt si oameni care se gandesc la ei in astfel de momente cand nu ii au aproape pe cei care le-au dat viata.

Reprezentantii hipermarket-ului s-au deplasat apoi la caminul de batrani. Aceleasi emotii, dar alte povesti. Bunicii i-au intampinat cu mare bucurie, zicand ca doar aceste gesturi ii mai fac sa aiba speranta ca nu au fost uitati. Se pregateau de marea sarbatoare din an, in fiecare camera era cate un bradut impodobit, iar bunicutele impleteau botosei pentru copiii din sat. Varstnicii au primit in dar cozonaci, fructe si napolitane, dar si multe alimente de baza pentru ca masa de Craciun sa fie mai bogata.

Echipa hipermarket-ului Carrefour Botosani ureaza tuturor clientilor sarbatori fericite, cu pace si liniste in suflet!









(P).