Guvernul vrea sa stie ce spun pacientii despre conditiile din spitale. Vor primi chestionare pe mail sau prin sms

Guvernul vrea sa stie ce spun pacientii despre conditiile din spitale. Vor primi chestionare pe mail sau prin sms
Pacientii vor primi la externare, pe e-mail sau printr-un SMS, un chestionar cu intrebari despre cat de multumiti au fost de conditiile din spital, in locul actualelor chestionare de opt pagini.

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat masura, precizand ca este deja implementata in cinci spitale, intr-un interviu pentru News.ro,.

El a mai spus ca raspunsurile pacientilor vor conta la evaluarea managerilor de spitale.

Acum, pacientii primesc un chestionar stufos, de opt pagini, care este printat de spital si trebuie completat si predat la externare.

Aceste chestionare arata ca 98 la suta dintre bolnavi sunt multumiti de conditiile in care au fost tratati in spitale.

Pacientii vor primi de-acum la externare un sms sau un e-mail cu un chestionar mai scurt, cu cateva intrebari mult mai clare despre conditiile in care au fost tratati pe durata internarii, a explicat Voiculescu.

Ministrul spune ca acesta metoda are "un grad mare de independenta la completare" - spitalul nu stie nimic si nu poate influenta pe nimeni, iar pacientii pot spune ce cred despre un spital fara sa se teama de urmari.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
18

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
136

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
64

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...