Guvernul revine: Taxa de poluare se va tripla din 15 decembrie!

Guvernul revine: Taxa de poluare se va tripla din 15 decembrie!
Guvernul a decis in urma cu putin timp, printr-o noua Ordonanta de Urgenta, ca taxa de poluare auto sa fie triplata din 15 decembrie, iar proprietarii de vehicule care au platit taxa la valoarea majorata incepand cu aceasta saptamana sa isi primeasca inapoi diferenta de bani.

"Ordonanta de urgenta a fost adoptata in urma unei discutii in detaliu in cadrul Guvernuluisi abroga vechea ordonanta", au declarat surse guvernamentale.

Taxa pe poluare auto fusese triplata de luni, 8 decembrie, odata cu publicarea in Monitorul Oficial a ordonantei aprobate de Guvern saptamana.

Astazi dimineata, autoritatile fiscale au primit o informare de la nivel central prin care li se cerea sa respecte prevederile legale, si anume sa aplice taxa triplata din data aparitiei ordonantei in cauza, in M.O.

Noua ne-a venit de dimineata un comunicat prin care ni se aduce la cunostinta ca taxa ramane in vigoare, conform aparitiei in MO, si sa emitem deciziile dupa ultimele modificari. Joi expira cele 48 de ore pentru cei care au depus cererile dupa aparitia in MO. Eu nu am ce sa fac, doar aplic legea, a declarat astazi la amiaza Dan Nechifor, directorul Administratiei Financiare Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
27

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
70

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
83

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...