Gust amar in urma unei vizite la stomatologul Marius Enache!

Gust amar in urma unei vizite la stomatologul Marius Enache!

 MARIUS ENACHE  

Doctorul stomatolog Marius Enache, reclamat de o pacienta la Protectia Consumatorului si la Garda Financiara! Femeia spune ca a platit pentru lucrare peste 60 de milioane de lei vechi, fara a primi vreo chitanta la schimb. Contactat telefonic, Marius Enache a comunicat cu reporterul Stiri Botosani prin intermediul unui "prieten"!
 

Stela Ciobanu, in varsta de 55 de ani, din municipiul Botosani, a  reclamat joi la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului o lucrare dentara care s-a rupt de trei ori, lucrare realizata in Policlinica Botosani de doctorul Marius Enache.

Pentru lucrare, care a costat-o in total 6.250 lei, femeia nu a primit nicio chitanta, fapt pentru care l-a reclamat pe doctorul Enache si la Garda Financiara.

"Anul trecut, in luna iulie-august, am avut o lucrare dentara, mi-a zis ca-mi va face o dantura frumoasa, am crezut ca tot ce vorbeste este si adevarat, ca are simtul raspunderii. Mi-a dat lucrarea jos, mi-a facut alta, i-am zis ca nu ma simt bine cu ea, mi-a zis ca ma voi obisnui. Am sperat acest lucru, dar dupa doua luni mi s-a rupt lucrarea, am revenit la dumnealui si a spus ca nu e niciun fel de problema ca se poate repara, in cele din urma mi-a facut si pe a treia lucrare si a spus ca nu mai am treaba cu el, ci cu tehniciana. Bineinteles ca am ramas stupefiata, ca o tehniciana nu poate face niste operatiuni pe care le face un medic", a declarat Stela Ciobanu.

Pacienta in varsta de 55 ani a ramas cu acelasi gust amar si la cabinetul tehnicienei, care, spune femeia, nu modela lucrarea in conditii prea igienice, ajungand ca intr-un final sa aiba o lucrare dentara in doua culori, fiind facuta in jumatati, cu material diferit.

"Am fost si la acea tehniciana, care punea lucrarea pe masa in mizerie, mi-o proba in gura, mi-o slefuia. Intr-un final aveam jumatate de lucrare de o culoare si cealalta jumatate de alta culoare. I-am spus ca eu nu pot sa primesc aceasta lucrare, pentru care am dat 62 de milioane lei vechi. Vreau sa zic ca materialul din care mi s-a facut lucrarea era patat cu toate culorile din ce am mancat eu. Am fost si la dumnealui la cabinet, dar mi s-a spus ca nu este si ca are probleme, ca e plecat la cursuri, ca e bolnav. El face serviciu cand vrea la cabinetul acesta din spital. Asemenea oameni nu au ce cauta in sistemul medical, asemenea calai care habar nu au de medicina, nu este in stare sa dea o masura, un mulaj, sa dai de trei ori gresit nu ai scuza", a adaugat pacienta.

Cum doctorul Marius Enache, vineri dimineata, nu a putut fi gasit la Unitatea de Primire Urgente, din Spitalul Judetean, a fost contactat telefonic de catre reporterul Stiri Botosani la numarul afisat pe usa cabinetului de Medicina Dentara de Urgenta, unde doctorul activeaza.

Imediat ce a aflat ca este cautat de un reporter, barbatul care a raspuns la telefon a negat ca ar fi medicul Marius Enache, ci un prieten al doctorului, care intamplator a raspuns la telefon, fara insa a putea da relatii cu privire la modul in care se poate lua legatura cu Marius Enache. Reamintim ca aceasta convorbire telefonica a avut loc pe un numar afisat pe usa unui cabinet de medicina dentara de urgenta, dintr-o unitate apartinand de Ministerul Sanatatii. Mai mult, barbatul a devenit recalcitrant la insistentele reporterului, fiind preocupat, brusc, de… bateria de la telefon!

Redam in incheiere, integral, declaratia "prietenului" medicului stomatolog Marius Enache:

"Domnul doctor nu este momentan in oras, este telefonul dumnealui, dar nu este acum in oras. Va intereseaza atat de tare sa stiti ce este cu telefonul lui! Nu va pot da alt numar de telefon. Momentan nu poate fi gasit, pana luni nu se poate. Eu daca ma intalnesc mai tarziu cu dumnealui sau daca iau legatura am sa-i spun ca are reclamatii. Vreti neaparat sa-mi terminati bateria la telefon sau ce? Eu v-am spus ceea ce si cum si conduc acum, da?", a spus "prietenul", doctorului Marius Enache.

Precizam ca Marius Enache, alaturi de sora sa, Ana Maria Nastac (ambii fii ai doctorului Corneliu Enache, director al Spitalului Judetean Mavromati), au fost reclamati in nenumarate randuri si acuzati de malpraxis, dupa ce mai multi pacienti s-au plans de lucrarile deficitare executate de cei doi.

Doi frati botosaneni, ambii stomatologi, cercetati de Comisia de malpraxis a ASP

Un medic stomatolog botosanean sfideaza toate regulile elementare ale profesiei

Stomatologul Ana Maria Nastac nu are voie sa profeseze in urmatoarele 6 luni

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
88

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
60

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
212

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...