Grindeanu: Dupa ce Dragnea demisioneaza, demisionez si eu

Grindeanu: Dupa ce Dragnea demisioneaza, demisionez si eu

Premierul Sorin Grindeanu face declaratii la Palatul Victoria. Mesajul sau este unul cat se poate de clar si de dur la adresa lui Dragnea: "Dupa ce Dragnea demisioneaza, demisionez si eu!"

Declaratii Sorin Grindeanu:

 

E o zi trista pentru mine. La presiunile lui Dragnea, am fost exclus din PSD. Oricat ar incercat Dragnea sa scape de mine, pentru ca ii sunt incomod, am fost, sunt si voi fi PSD-ist.

Dragnea incearca sa confiste un intreg partid, pentru ca ii e frica de marea masa a membrilor de partid. De un an acest partid nu a avut un Birou Permanent National, care se tinea in fiecare luni la partid.

Singurele modalitati prin care se conduce PSD sunt CEX-urile, organizate in general pentru executii.

Nu ma agat de scaun. Eu am unde sa ma intorc, mi-am facut scoala la timp fara sa repet ani.

Dl Dragnea se agata disperat de functii in speranta ca asta il va salva de trecut. Asta e credinta mea, asta il mana pe el in lupta.

Presedintele PSD trebuie sa-si asume situatia de criza in care a aruncat Romania si de care ii spuneam acum cateva zile si pe care a trecut-o in derizoriu

De ce face asta? Pentru ca asa vrea. E singurul care poarta responsabilitatea acestui dezastru politic

Lucrurile acestea duc la incertitudine, destabilizare.

Suntem intr-un blocaj.

Pana luni, ii cer lui Liviu Dragnea sa se gandeasca bine si sa-si asume responsabilitatea acestei crize.

Dupa ce Dragnea demisioneaza, demisionez si eu.

Ma voi comporta in acesti parametri, dar responsabilitatea nr 1 sta pe umerii celui care a dus Romania in aceasta situatie, Liviu Dragnea.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
611

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
459

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2999

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...