Gravida luata in plin de o masina, pe strada Petru Rares din Botosani - completare

Femeia accidentata astazi pe strada Petru Rares din municipiu este insarcinata, ea fiind, de altfel, si in atentia medicilor de la Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Botosani.

Turcanu Georgeta, in varsta de 34 de ani, din Botosani, incerca sa traverseze strada in apropierea unei treceri de pietoni, insa a fost lovita in plin de conducatorul unei Dacii.

Din primele cercetari, se pare ca soferul circula regulamentar, insa nu a mai avut timp sa opreasca autovehiculul, intrucat a zarit prea tarziu femeia.

"Am preluat pacienta cu un politraumatism prin accident rutier si am transportat-o la Urgente. Era stabila, insa grija principala era faptul ca este insarcinata in 22 de saptamani. Speram ca fatul nu a fost afectat", a precizat Alin Amironesei, medic in cadrul SJA Botosani.

Politia a inceput o ancheta pentru a stabili cu exactitate gradul de vinovatie al celor implicati in accident, femeia urmand a fi transportata si la Spitalul de Obstetrica si Ginecologie, pentru investigatii suplimentare in legatura cu sarcina.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Invitație pentru iubitorii de artă: Expoziția „Salon de primăvară – Liviu Șoptelea și prietenii”

astăzi, 08:32
30

Evenimentul este organizat de Societatea Culturală ”Expo-Art” Botoșani și reunește pe simeze lucrări de pictură și tehnică mixtă, creații ale unor artiști botoșăneni din diver...

Probleme penale pentru o tânără șoferiță din Suceava după ce a achiziționat mașina de la un botoșănean!

astăzi, 08:04
224

Polițiștii care efectuau activități de control trafic rutier pe raza satului Voievodeasa, comuna Sucevița, județul Suceava, au oprit pentru control un autoturism Renault Megane Scenic.La vol...

Olimpicii fotbaliști din Botoșani, pe podium la faza zonală a competiției! (Foto)

astăzi, 07:34
229

Echipele reprezentative ale județului Botoșani, care s-au calificat la această fază a competiției, s-au întors acasă cu rezultate remarcabile.”Atât băieții, cât și...