Grav accident produs de un botosanean care a adormit la volan!

Grav accident produs de un botosanean care a adormit la volan!
Trei persoane au fost ranite grav dupa ce masina in care se aflau, condusa de un botosanean de 23 de ani, s-a izbit de un cap de pod. Din primele informatii, se pare ca soferul a adormit la volan.

Un grav accident de circulaţie, soldat cu trei victime, a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 0.45, pe DN 17, pe raza comunei Tiha Bârgăului din judetul Bistrita Nasaud, informeaza Mesagerul.ro.

Toate victimele se aflau într-un autoturism Volkswagen, condus de un bărbat din municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani, Ştefan M., în vârstă de 23 de ani.

 

La locul accidentului au ajuns un echipaj de prim-ajutor şi o o autospecială de descarcerare ale SMURD Prundu Bârgăului, două ambulanţe ale SAJ şi două echipaje de poliţie.

Din cercetarea la faţa locului a reieşit că pe fondul oboselii, şoferul ar fi adormit la volan, pierzând controlul asupra direcţiei de mers. A intrat pe contrasens şi s-a izbit de un cap de pod din beton, după care s-a răsturnat pe partea stângă a drumului.

În urma impactului, şoferul, precum şi două femei, pasagere în autoturism, au suferit leziuni, tustrei fiind transportaţi la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean în stare gravă.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite, dar i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Evenimentul este cercetat de poliţiştii Serviciului Rutier Bistriţa-Năsăud.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
13

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
25

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
52

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...