Grav accident: Maşina unui botoşănean s-a izbit într-un tir, după o depăşire imprudentă!

Grav accident: Maşina unui botoşănean s-a izbit într-un tir, după o depăşire imprudentă!

   informatia.ta

Un autoturism înmatriculat în Botoşani a intrat în coliziune cu un tir, după ce şoferul din Botoşani a intrat într-o depăşire imprudentă. Accidentul a avut loc marţi, în jurul orei 10.00, pe DN 17, la intrarea în Suceava dinspre Stroieşti.

Din primele informaţii rezultă că şoferul de la volanul autoturismului înmatriculat în Botoşani, care circula dinspre Gura Humorului, a intrat în depăşirea unui microbuz, ajungând în faţa vehiculului greu, condus regulamentar dinspre Suceava.

În acest caz, scrie Monitorul de Suceava, şoferul tirului a fost personajul pozitiv, care a salvat o viaţă. Acesta a tras puternic de volan dreapta, astfel că a evitat un impact frontal. Tirul a lovit autoturismul doar cu partea lateral stânga. În urma acestei manevre tirul s-a răsturnat în afara drumului.

La faţa locului au intervenit pompierii, care l-au scos din maşină pe bărbatul din Botoşani. Acesta a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, fiind diagnosticat preliminar cu multiple contuzii la membrele inferioare şi superioare, însă era stabil.

În locul în care a avut loc accidentul pe carosabil aderenţa era foarte scăzută, din cauza unor scurgeri de carburanţi sau lubrifianţi din alt autovehicul.


(Foto: informatiata.ro)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
25

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...

Olimpiada de Limba și literatura ucraineană maternă 2024 – etapa națională – se va desfășura începând de luni la Botoșani

astăzi, 09:05
19

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se va desfășura a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pre...