Godină, dezamăgit după afișarea rezultatelor la admiterea în Academie. Ce notă a luat

Godină, dezamăgit după afișarea rezultatelor la admiterea în Academie. Ce notă a luat

Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" a publicat, joi, listele provizorii cu candidaţii admişi la Facultatea de Poliţie, Facultatea de Arhivistică şi Administraţie Naţională a Penitenciarelor, Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative, Facultatea de Poliţie de Frontieră, Facultatea de Jandarmi şi Facultatea de Pompieri, urmând ca listele definitive să fie publicate vineri, după depunerea şi soluţionarea contestaţiilor.

Peste 2.500 de candidaţi au concurat pentru cele 850 de locuri scoase la concurs, atât pentru forma de învăţământ cu frecvenţă, cât şi cu frecvenţă redusă, relatează News.ro.

Astfel, la Facultatea de Poliţie, unde au fost puse la dispoziţie 340 de locuri, au candidat peste 1.200 de persoane, la ambele forme de învăţământ, fiind cea mai mare concurenţă. Potrivit purtătorului de cuvânt al Academiei, ultima medie de admitere la Facultatea de Poliţie, specializarea Ordine şi siguranţă publică, învătământ cu frecvenţă, a fost 8,30, iar frecvenţă redusă, 8,00.

La Facultatea de Poliţie de Frontieră au fost scoase la concurs 70 de locuri pentru care au candidat peste 250 persoane. La forma de învăţământ cu frecvenţă, ultima medie de admitere a fost 7,40, iar la forma de învăţământ cu frecvenţă redusă, 7,20.

De asemenea, pentru Administraţia Naţională a Penitenciarelor, cu 63 de candidaţi pe 14 locuri, ultima medie de admitere a fost 8,70.

În cazul Facultăţii de Pompieri au fost 160 de candidaţi care au concurat pentru cele 50 de locuri scoase la concurs de Academia de Poliţie, astfel că ultima medie de admitere a fost 8,00.

La Facultatea de Jandarmi s-au înscris peste 300 de candidaţi pentru 50 de locuri. Ultima medie de admitere a fost, la forma de învăţământ cu frecvenţă, 7,60, iar la frecvenţă redusă, 8,00.

La Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative, specializarea Drept, cu 215 locuri, ultima medie de admitere a fost 7,60.

Printre cei care nu au promovat examenul se numără şi poliţistul Marian Godină. El a picat pentru a cincea oară examenul de admitere la Facultatea de Poliţie, învăţământ cu frecvenţă redusă, cu media 7,60, având 8,20 la proba de Limba română, 7,90 la Istorie şi 6,70 la Limba engleză.

„Văd că mulţi au înţeles că dau vina pe alţii pentru propriul eşec. Eu îmi asum în totalitate greşelile, sunt convins că am picat examenul din cauza mea, dar îmi menţin afirmaţia că organizarea examenului a fost defectuoasă. Grile greşite, corectări, recorectări, pasări de vinovăţii etc. Circ. Anii viitori aceste lucruri nu trebuie să se mai întâmple, mai ales că şi anul trecut a fost la fel însă nimeni nu a făcut nimic în acest sens. E normal să fiu dezamăgit, în primul rând de mine. Asta pentru că nu m-am dus la examen la ghici, ci pentru că am muncit. Se pare că atât am putut. Felicitări tuturor celor admişi!”, a scris Marian Godină pe Facebook.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...