Gica Popescu a renuntat la functia de consilier: "Refuz sa fiu platit din bani publici"

Gica Popescu a renuntat la functia de consilier: "Refuz sa fiu platit din bani publici"
Gheorghe Popescu a anuntat ca a cerut sa fie eliberat din functia de consilier de stat in problema organizarii Campionatului European din 2020.
 
Totusi, fostul mare fotbalist va colabora cu actualul Guvern in calitate de consilier onorific al premierului in domeniile promovarii programelor de sport si sustinerii proiectelor de dezvoltare a structurilor sportive, precum si in legatura cu organizarea Turneului final al Campionatului European de Fotbal 2020.
 
„Marti, am solicitat Primului Ministru eliberarea din functia de consilier de stat si mutarea in cea de consilier onorific in programul care vizeaza organizarea Campionatului European din 2020. Singurul motiv pentru care doresc sa-mi desfasor activitatea din aceasta pozitie este ca proiectul se leaga de pasiunea vietii mele, fotbalul, si refuz sa fiu platit din bani publici pentru contributia mea.
 
Atat eu, cat si consilierii pe care ii am in echipa mea, vom lucra benevol in cadrul acestui program, pentru ca este o onoare si ne face mare placere. Nu cred ca se poate gasi o motivatie mai mare decat aceea sa lucrezi pentru tara ta la un eveniment de o asemenea anvergura. Pentru a nu lasa loc interpretarilor, mi-am dorit sa va transmit aici pozitia mea oficiala”, a scris Ghorghe Popescu pe Facebook.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...