Gest ȘOCANT la doar 13 ani! O copilă a băut clor, sătulă de certurile din casă!

Gest ȘOCANT la doar 13 ani! O copilă a băut clor, sătulă de certurile din casă!
O fetita de 13 ani, din localitatea Rosiori, comuna Rachiti, a recurs la un gest extrem, dupa ce s-a saturat ca parintii ei sa se certe zilnic. 

Copila a cedat psihic, iar duminica seara a baut clor, cu scopul de a-si pune capat zilelor, insa din fericire a fost gasita la timp de catre parinti, iar fata a fost transportata la Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean, unde i s-au facut spalaturi gastrice.

Când adulţii se ceartă în faţa copiilor, le pot cauza acestora probleme pe termen lung. Stresul cauzat de discuţiile aprinse ale părinţilor afectează creierul în dezvoltare al celor mici, iar cercetările recente au arătat că inclusiv stresul de mică intensitate poate afecta funcţionarea creierului la maturitate.

Copiii care asistă la certurile părinţilor procesează emoţiile din tonul adulţilor chiar şi atunci când dorm, potrivit unui studiu citat de publicaţia "The Telegraph".

Cazul fetitei de la Rosiori a intrat si in atentia Directiei pentru Protectia Copilului Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
150

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
277

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
128

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...