GEOANA: Cum mama ma-sii a reusit Basescu sa castige?

GEOANA: Cum mama ma-sii a reusit Basescu sa castige?

 Mircea Geoana  

Inca o victorie pentru Mircea Geoana, in nesfarsitul drum ascendent pe care urca nestingherit de cativa ani!

Daca Geoana a dovedit, in urma cu ceva timp, ca poate sa il invinga si chiar sa il tina in frau pe Ion Iliescu, ieri, social-democratul a mai inregistrat o victorie, de aceasta data in fata lui Adrian Nastase. Geoana a acceptat, oficial, sa intre in cursa pentru Cotroceni, convins ca romanii s-au saturat de actualul presedinte.

Comitetul Executiv al social-democratilor a aprobat, in unanimitate si cu aplauze, o rezolutie prin care recomanda Consilului National sa-l valideze pe Mircea Geoana drept candidat pentru presedintia Romaniei.

"Ma pregatesc sa candidez si sunt convins ca, cu multa munca si cu putin noroc de la Dumnezeu si de la romani, voi fi viitorul presedinte al Romaniei", a declarat Geoana. Victoria lui Geoana vine dupa ce Adrian Nastase a anuntat retragerea din competitia pentru Cotroceni.

In acest fel, Mircea Geoana a ramas singurul pretendent la statutul de prezidentiabil.

Nastase, care a concurat direct cu Basescu pentru Cotroceni, a fost umilit la scena deschisa de Geoana, care si-a incheiat speach-ul cu o intrebare retorica: "Cum mama ma-sii a reusit Basescu sa castige acum cinci ani?".

Cel mai inflacarat a fost, cum era de asteptat, Marian Vanghelie. "Pe domnul Geoana il va astepta soarta ca va trebui sa stea 10 ani la Cotroceni. Domnul presedinte are sustinere in totalitate, inclusiv de la Ion Iliescu si Adrian Nastase. Ii conditionam lui Mircea Geoana sa-l bata pe Traian Basescu foarte bine", a comentat Vanghelie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
133

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
85

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
171

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...