Gavrila Vasilescu: Ar insemna sa ma lupt cu niste ticalosi!

Gavrila Vasilescu: Ar insemna sa ma lupt cu niste ticalosi!

 Razvan Vasilescu, lasat de izbeliste de conservatorii botosaneni  

Cu doua luni inainte de alegerile parlamentare, senatorul PC Gavrila Vasilescu nu este decis daca va mai candida pentru un nou mandat.

Motivul este ca ar trebui sa candideze ca independent, fapt pentru care sansele sunt mult mai mici decat daca ar candida din partea unui partid politic sau a unei aliante. Desi este membru al Partidului Conservator, Gavrila Vasilescu nu a intrat in calculele actualei conduceri a PC, care a batut palma cu PSD in perspectiva alegerilor din 30 noiembrie.

Zilele viitoare voi lua o decizie si voi anunta daca mai candidez sau nu pentru un nou mandat de senator. In cazul in care voi constata ca mai am vreo sansa voi candida, dar daca nu, renunt. Daca ma decid, intr-o saptamana va trebui sa strang semnaturile. Acum riscul este mai mare deoarece, ca independent, trebuie sa fac jumatate plus unu din cei prezenti la vot, ceea ce este dificil din postura de independent, a spus Gavrila Vasilescu.

Cei care au impartit colegiile nu si-au vazut decat de interesul lor, sa aiba cat mai multi primari. Ar insemna sa ma lupt cu niste ticalosi. Daca ar fi pe competenta, niciunul nu ar rezista in fata mea, dar din pacate se bazeaza pe altceva decat pe competenta, a precizat senatorul botosanean.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
836

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
262

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
228

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...