Garsonieră incendiată de un oaspete razbunător!

Garsonieră incendiată de un oaspete razbunător!
A incendiat casa celui care ii oferise adapost, după o ceartă cu proprietarul! Tânăra de 20 de ani este acum cercetată pentru distrugere.

Miercuri dimineaţa, în jurul orei 10.25, printr-un apel de urgenţă, poliţiştii botoşăneni au fost sesizaţi că într-o garsonieră din municipiul Botoşani, în lipsa proprietarului G. Constantin, a izbucnit un incendiu. La faţa locului a intervenit şi un echipaj al I.S.U. Botoşani care a localizat şi stins incendiul, fără a fi afectate şi alte apartamente din imobil.

Totodată s-a constatat că focul a izbucnit de la o ţigară lăsată aprinsă. După plecarea pompierilor, proprietarul a revenit la domiciliu şi întrucât pagubele erau minore, nu a dorit efectuarea de cercetări, părăsind locuinţa după ce în prealabil a asigurat-o.

"În aceeaşi zi, în jurul orei 12.25, tot prin apel de urgenţă, am fost sesizaţi că în acelaşi imobil a izbucnit din nou un incendiu, fiind necesară intervenţia pompierilor pentru lacalizarea şi stingerea acestuia. Verificările efectuate de către pompieri la faţa locului au concluzionat că sursa de aprindere a fost provocată pentru a genera incendiul, valoarea pagubelor create fiind estimate la 2.000 lei", precizează comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvânt al IPJ Botoşani.

Cercetările efectuate în cauză de către poliţiştii botoşăneni au condus la identificarea suspectei în cursul zilei de ieri, în persoana numitei L. Elena, de 20 ani, din comuna Văculeşti, judeţul Botoşani, care în noaptea precedentă izbucnirii incendiului a fost cazată de proprietar în garsoniera sa, iar în urma unor divergenţe cu acesta i-a incendiat locuinţa pentru a se răzbuna.

Faţă de suspectă se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se întâmplă lângă noi: Lecție de istorie, arhitectură și numismatica la Agenția BNR Suceava!

astăzi, 20:18
16

Banca Națională a României (BNR) organizează cea de-a patra ediție a evenimentului „Zilele Porților Deschise”, în zilele de joi,18 aprilie, și vineri,19 aprilie. Pentru a...

Bărbat fără permis de conducere, depistat la volanul unui autovehicul neînmatriculat!

astăzi, 19:28
35

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, luni,15 aprilie 2024, pe drumul comunal DC 77 din comuna Dersca, un autovehicul condus de un bărbat de 4...

5 cadre didactice dintr-o localitate din Botoșani s-au specializat în tehnici didactice moderne în Finlanda (Foto)

astăzi, 18:33
306

În perioada 17 – 23.03.2024, 5 cadre didactice de la Scoala Gimnaziala nr. 1 Unteni, judetul Botosani, au participat la cursuri de perfectionare organizate de Asociatia Edu2Grow in Finland...