Gabriel se bucura de scoala, de colegi, de prieteni!

Gabriel se bucura de scoala, de colegi, de prieteni!
Viata fara parinti pare sa ii priiasca! Gabriel, micutul supraponderal care a impresionat o tara intreaga cu trista sa poveste de viata, este in sfarsit fericit!

Are in jurul sau colegi, prieteni si oameni care l- au invatat sa iubeasca si sa fie iubit. Viata lui Gabriel s-a schimbat radical de cand a devenit elev. Canta, se joaca, zambeste, se bucura de fiecare clipa pe care o petrece alaturi de colegii si dascalii sai. Sala de clasa a devenit pentru el universul fericirii sale.

Chiar daca inca intampina mari dificultati in a se adapta la noul stil de viata si nu reuseste sa tina pasul cu ceilalti elevi.

Elena Vieru, invatatoare: Copilul s-a integrat in colectivul clasei, este acceptat de colegi si de colegii din clasa si cei de scoala, incearca asa faca fata programei scolare in limitele lui, caci intr- adevar el are ceva probleme.

Parasit de proprii parinti, intr-un centru pentru copii, cand cantarea 100 de kilograme la doar sapte ani, Gabriel a reusit, prin grija si atentia angajatilor de la Centrul pentru Persoane cu Dizabilitati, sa slabeasca peste 20 de kilograme.

De aceeasi atentie speciala se bucura si la Scoala nr.3, acolo unde invata.

Elevul este inclus intr-un program de consiliere psihologica, beneficiaza de asistenta din partea psihologului si a profesorului de sprijin, pentru o buna integrare, adaptare in grupul de elevi.

Elena Vieru, invatatoare: Eu il ajut in limita posibilitatilor, am in clasa 23 de copii care trebuiesc ajutati toti, deci imi rezerv un timp mai mult pentru el si incerc sa fac fata provocarii, pentru mine el reprezinta o provocare.

Urmariti subiectul si la Stirile Tele M, la ora 18.00.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Titlul de Societar de onoare pentru trei artiști ai Teatrului Vasilache Botoșani!

Miercuri, 26 Iunie 2019
237

Doi actori și un regizor vor primi titlul de Societar de onoare al Teatrului pentru Copii și Tineret "Vasilache" Botoșani, proiectul de hotărâre urmând să fie aprobat î...

Joi vor fi 36 de grade, dar vineri temperaturile scad

Miercuri, 26 Iunie 2019
533

Canicula va pune stapanire pe aproape toata tara joi, dar de vineri temperaturile incep sa scada usor. Pana joi, la ora 23:00, este in vigoare o informare meteo de vreme rea valabila pentru toata...

A-l "înțelege" pe Aureliu Busuioc

Miercuri, 26 Iunie 2019
164

După ce a intrat pe uşa din faţă a literaturii cu poezie (peste zece volume), ca mai apoi, apucându-se de proză, să obţină premiul USR filiala Iaşi pentru romanul "De la Petru citi...