Gabriel Oprisanu intra, de maine, in concediu electoral!

Gabriel Oprisanu intra, de maine, in concediu electoral!

Gabriel Oprisanu: De vineri, intru in perioada de recuperare!

Ultima zi de munca, vine campania! Gabriel Oprisanu isi incheie astazi activitatea de director la ASP, pentru a se dedica trup si politica apropiatei campanii electorale, campanie pe care vrea sa o fructifice sanatos cu un post de senator.

Nici nu stiu daca sa ii spun ultima zi, fiindca eu imi pierd calitatea de director executiv doar pe perioada campaniei electorale. Mai aveam cateva zile libere de recuperat din zilele lucrate in weekend in perioada inundatiilor de la Radauti Prut. Suspendarea mea intra in vigoare incepand cu data de 27 octombrie, de luni. Dar, practic, vineri sunt deja in perioada de recuperare, a declarat Gabriel Oprisanu.

Daca nu va deveni senator, Oprisanu poate reveni, conform legii, pe scaunul spinos de la ASP, autosuspendarea sa expirand pe 6 decembrie.

Vreau sa arat ca, in mod sigur, conceptul Sanatate, Botosani inseamna mai mult decat vorbe. Inseamna fapte, spune seful sanatatii botosanene.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
118

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
30

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
228

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...