Frig, vant si ploi, dar si vesti bune pentru partea a doua a saptamanii

Frig, vant si ploi, dar si vesti bune pentru partea a doua a saptamanii

Saptamana incepe cu zile si nopti deosebit de reci, precipitatii mixte si vant puternic, insa pe final se va incalzi usor, chiar daca temperaturile vor ramane sub cele normale pentru inceputul lunii noiembrie.

Astfel, pana luni la ora 23:00, toata tara se afla sub cod galben de vant intens, disconfort termic si precipitatii mixte in nord, nord-vest si centru, in timp ce in zonele montane este valabil un cod portocaliu de viscol si zapada.

Luni, temperaturile vor continua sa scada cu 2-3 grade fata de ziua de duminica.

Conform ANM, vantul va continua sa bata cu intensitate in toate regiunile, mai ales pe timpul zilei. Cerul se va meninte noros si vor cadea precipitatii mixte locale, in general slabe, in special in Maramures, Transilvania si in zona de deal a Crisanei. In rest, sunt posibile ploi doar izolat.

"Racirea se va resimti mai mult in noaptea de luni spre marti, dar vantul incepe sa scada in intensitate si iesim de sub incidenta codurilor, care mai raman in est si sud-est", a precizat duminica seara meteorologul de serviciu Dinu Marasoiu, la Digi24.

Ziua cea mai rece va fi marti, cand temperaturile minime se vor incadra intre -8 si 2 grade, in timp ce la Bucuresti minima va fi de zero grade.

Vestile sunt bune pentru partea a doua a saptamanii, cand se va incalzi usor si treptat. O zi sau doua precipitatiile se vor restrange si vor cadea izolat, iar vantul va bate cel mult moderat. Temperaturile vor continua sa creasca pe final de saptamana, dar raman sub cele normale pentru inceputul lunii noiembrie. sursa

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
613

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
461

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3001

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...