Fratii lui Costel Busuioc, ramasi in Moldova, intre saracie, puscarie si singuratate!

Fratii lui Costel Busuioc, ramasi in Moldova, intre saracie, puscarie si singuratate!

 Mihai, fratele lui Costel Busuioc  www.bzi.ro

Povestea a trei frati din Moldova, tipic romaneasca, insa care are acel extraordinar cu iz american!

Costel Busuioc, baiatul care a plecat dintr-un sat din judetul Iasi, si-a luat pe cont propriu destinul si a ajuns pe culmi. Cei ramasi acasa traiesc tragedii dupa tragedii!

Mihai, fratele lui Costel Busuioc, a iesit in urma cu doua zile din Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi, scrie cotidianul Buna Ziua Iasi. Acesta a fost liberat conditionat pe buna purtare si pentru ca a muncit mai tot timpul.

"Fratele meu are viata lui, iar eu pe a mea. O sa muncesc si o sa fac rost de bani fara sa apelez la ajutorul sau", a spus Mihai Busuioc despre relatia cu fratele sau.

Mihai, fratele lui Costel Busuioc, supranumit Pavarotti din Carpati, a iesit in urma cu doua zile din Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi.

Acesta a fost liberat conditionat pe buna purtare si pentru ca a muncit mai tot timpul. Cat a stat in puscarie nu a avut abateri disciplinare si a facut tot ce a trebuit pentru a iesi cat de repede.

Astfel, Comisia de liberari conditionate din cadrul penitenciarului iesean l-a lasat sa plece acasa. Odata iesit, Mihai nu a stiut incotro sa apuce pentru ca inainte de a intra in penitenciar locuia cu gazda impreuna cu sotia sa si cu fetita.

In prezent, sotia si fetita se afla in Italia. Femeia a plecat acolo la munca pentru ca nu mai avea cu ce trai si, pentru ca nu avea cu cine sa lase copilul, a fost nevoita sa-si ia si fiica acolo.

Chiar daca Mihai a reusit sa scape de arest, fratele mai mic, Ion, a ramas in continuare acolo. Mai are aproximativ un an de executat.

Mihai Busuioc are 29 de ani si a fost arestat pe data de 27 iulie 2007 pentru comiterea infractiunii de vatamare corporala grava. A primit doi ani si jumatate cu executare. Mihai Busuioc a fost condamnat dupa ce ar fi incercat sa omoare un consatean cu un par.

Chiar daca stie ca fratele sau are bani destui in prezent si ca a ajuns unul dintre cei mai iubiti romani, Mihai nu are nici un gand sa apeleze la ajutorul acestuia.

Sursa: Buna Ziua Iasi

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
87

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
569

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
71

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...