Fostul sef de la Protectia Consumatorilor, demis de Ponta, are o noua functie!

Fostul sef de la Protectia Consumatorilor, demis de Ponta, are o noua functie!
Fostul presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), Marius Dunca, demis de Victor Ponta la inceputul acestei saptamani, in urma tragediei din Colectiv, este noul secretar general al Centrului International Antidrog si pentru Drepturile Omului (CIADO).

Anuntul a fost facut duminica, intr-un comunicat de presa al CIADO, care a informat ca "Marius Dunca, dupa demiterea de catre prim-ministrul Victor Ponta, a fost solicitat de zeci de ONG-uri sa faca parte din board-ul acestora".

"Academicanul Balaceanu Stolnici, presedintele CIADO Romania, a primit cu multa satisfactie venirea domnului Dunca spre CIADO - cea mai titrata organizatie antidrog din Romania - membra in organismele de specialitate ale Comisiei Europene si Natiunile Unite. Printre atributiile domnului Dunca intrand; reformarea celor 47 sucursale ale CIADO si numirea noilor directori a Centrelor INFO - CIADO. Dl Dunca are o mare capacitate organizatorica, lucru dovedit in toata perioada cat a fost presedintele ANPC si o buna colaborare cu tinerii, dar si un bun specialist in drepturile si libertatile fundamentale, ceea ce nu face decat sa fie un plus pentru societate", se precizeaza in comunicatul remis Agerpres.

Marius Dunca a fost singura persoana demisa in urma incendiului din clubul Colectiv de catre Victor Ponta, marti, cat acesta din urma inca mai era prim-ministru.

In urma amplelor proteste de marti seara, Victor Ponta si-a dat demisia din functia de premier.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
3

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
111

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
56

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...