Fost şef al Armatei: Parada cu pensiile şi linşajul generalilor şi-au atins scopurile. Rezultatul: "a murit şi capra nesimţiţilor...dar nu era cea grasă"

Parada cu "pensiile incredibile ale unora", urmată de un "linşaj mediatic al generalilor" şi-a atins scopul, rezultatul fiind de felul "a murit şi capra nesimţiţilor...dar nu era cea grasă", a comentat pe pagina sa de Facebook, generalul (r) cu patru stele Ştefan Dănilă, fost şef al Armatei Române.

Fost şef al Armatei: Parada cu pensiile şi linşajul generalilor şi-au atins scopurile. Rezultatul: "a murit şi capra nesimţiţilor...dar nu era cea grasă"

"Parada cu pensiile incredibile ale unora, urmată de un linşaj mediatic al generalilor, care trebuia să acopere nemulţumirile celor ce au reuşit să citească formidabilă lege a salarizării (Unice! In lume!), şi-a atins scopul.Soluţia găsită mulţumeşte pe mulţi: a murit şi capra nesimţiţlor! Da, dar nu era cea grasă, ci una mai puţin râioasă. Care se va îngrăşa din salariile mărite fantastic.Dar apele s-au liniştit. Toată lumea e mulţumită! Capra frumoasă a rămas neatinsă, cea mai mică, care nu ştie încă dacă va fi râioasă, e bucuroasă că a prins o păşune mai sus, acolo unde a pus-o noul stăpân, iar vecinii invidioşi pe frumoasa capră îşi freacă mâinile bucuroşi: le-a ieşit! Tot a murit o capră! Sau, măcar au făcut-o de râs", a scris fostul şef al Statului Major General al Armatei.

Generalul (r) cu patru stele Ştefan Dănilă
a fost şef al Statului Major General (SMG) al Armatei în perioada 2011-2014. Fost pilot de MIG 21, MIG 21 LancerR şi C-130 Hercules, Dănilă a fost primul general din aviaţia militară care a ocupat funcţia de şef al Armatei.

Guvernul a aprobat în această săptămână o ordonanţă de urgenţă care stabileşte că pensiile de serviciu nu vor mai fi actualizate în funcţie de nivelul salariului şi că acestea nu vor mai putea depăşi media salariilor din anii de activitate. Actul normativ reglementează pensiile personalului MAI, al MApN, al serviciilor de informaţii, cel aeronautic civil navigant profesionist, al Corpului Diplomatic şi Consular, al Curţii de Conturi, cel auxiliar din instanţe şi parchete, al funcţionarilor parlamentari, dar şi al membrilor Senatului României şi Camerei Deputaţilor.

Sursa: Mediafax.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...