Fost lider PSD, exclus de pe lista pentru alegerile parlamentare. Sunt însă posibile modificări

Fost lider PSD, exclus de pe lista pentru alegerile parlamentare. Sunt însă posibile modificări
Mai "feriţi" decât colegii de scenă politică din PNL, social- democraţii botoşăneni stabilesc sâmbătă ordinea pe lista cu care pornesc în alegerile parlamentare.

Deocamdată, o primă lista a fost "emanată" de Biroul Permanent Judeţean, însă, după cum spun liderii filialei, există posibilitatea ca această listă să sufere modificări. Extrem de interesantă este lipsa, pe de prima listă, a fostului primar Ovidiu Portariuc, cel care a şi condus organizaţia judeţeană a PSD. În schimb, pe listă apar nume noi, necunoscute publicului.

Pe lista de la Senat, prima poziţie o ocupă actualul lider al PSD, Doina Federovici, urmată de primarul de Vlăsineşti, Lucian Trufin, şi de consilierul juridic Albert Tănasă (membru al Consiliului de Administraţie al Nova Apaserv), pe poziţia a patra şi a cincea regăsindu-se fostul director al Zonei Metropolitane, Cătălin Olaru, şi Cristian Nistor.

La Camera Deputaţilor, Tamara Ciofu deschide lista, urmată de Marius Budăi, directorul Casei de Pensii, Mihaela Huncă, inspectorul şcolar general, Răzvan Rotaru, şeful Gărzii de Mediu, Dan Deleanu, şeful CA de la Nova Apaserv, Sorin Dănilă, Costel Lupaşcu, şeful Casei de Asigurări de Sănătate, şi Cristina Anton, de asemenea, membră în CA Nova Apaserv.

Social- democraţii au transmis că după şedinţa Comitetului Judeţean Executiv vor face publică decizia organizaţiei în privinţa listei definitive.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

10.000 de tineri părăsesc România în acest an pentru a studia în străinătate

Joi, 19 Iulie 2018
200

Cele mai căutate sunt cele din Marea Britanie, Danemarca şi Olanda. Şansele de a studia la cel mai înalt nivel, dar şi haosul din învăţământul românesc, sunt principalel...

Parintilor care se tem de cadrele didactice

Joi, 19 Iulie 2018
259

- Silviu, auzi, nu vrei tu să te duci la şedinţa cu părinţii?, începe cu prudenţă Luminiţa.- Ce s-a întâmplat?- Silviu, eu nu pot să stau de vorbă cu diriginta lui ...

Sfântul Ilie, aducătorul de ploi. Superstiţii în tradiţia populară de Sânt Ilie

Joi, 19 Iulie 2018
471

Sfântul Ilie 2018. Tradiţii şi obiceiuri de Sfântul Ilie. Sfântul Ilie este cinstit de creştini, vineri, ca aducător de ploi, după ce, prin rugăciunea sa, a salvat de la moarte...