Fost lider PSD, exclus de pe lista pentru alegerile parlamentare. Sunt însă posibile modificări

Fost lider PSD, exclus de pe lista pentru alegerile parlamentare. Sunt însă posibile modificări
Mai "feriţi" decât colegii de scenă politică din PNL, social- democraţii botoşăneni stabilesc sâmbătă ordinea pe lista cu care pornesc în alegerile parlamentare.

Deocamdată, o primă lista a fost "emanată" de Biroul Permanent Judeţean, însă, după cum spun liderii filialei, există posibilitatea ca această listă să sufere modificări. Extrem de interesantă este lipsa, pe de prima listă, a fostului primar Ovidiu Portariuc, cel care a şi condus organizaţia judeţeană a PSD. În schimb, pe listă apar nume noi, necunoscute publicului.

Pe lista de la Senat, prima poziţie o ocupă actualul lider al PSD, Doina Federovici, urmată de primarul de Vlăsineşti, Lucian Trufin, şi de consilierul juridic Albert Tănasă (membru al Consiliului de Administraţie al Nova Apaserv), pe poziţia a patra şi a cincea regăsindu-se fostul director al Zonei Metropolitane, Cătălin Olaru, şi Cristian Nistor.

La Camera Deputaţilor, Tamara Ciofu deschide lista, urmată de Marius Budăi, directorul Casei de Pensii, Mihaela Huncă, inspectorul şcolar general, Răzvan Rotaru, şeful Gărzii de Mediu, Dan Deleanu, şeful CA de la Nova Apaserv, Sorin Dănilă, Costel Lupaşcu, şeful Casei de Asigurări de Sănătate, şi Cristina Anton, de asemenea, membră în CA Nova Apaserv.

Social- democraţii au transmis că după şedinţa Comitetului Judeţean Executiv vor face publică decizia organizaţiei în privinţa listei definitive.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

File glorioase din istoria românilor, la Biblioteca Județeană

astăzi, 07:45
14

Anul 2018 se situează sub auspiciile celebrării centenarului existenţei poporului român într-un stat independent şi suveran şi este necesar să acordăm o atenţie deosebită momentel...

Simpozionul "Treptele Marii Uniri: 24 Ianuarie 1859 – Unirea Moldovei cu Ţara Românescă", la Dorohoi!

astăzi, 07:30
145

Sâmbătă, 20 ianuarie 2018, începând cu ora 9.00, în municipiul Dorohoi se vor desfăşura manifestările dedicate împlinirii a 159 de ani de la Unirea Principatelor Rom...

Un tată disperat își caută copilul. A mers să îl ia de la școală dar nu l-a mai găsit!

Vineri, 19 Ianuarie 2018
5925

Părinții copilului în vârstă de 7 ani și jumătate au divorțat în anul 2013. Potrivit avocatului tatălui, instanța a stabilit custodie comună, cu un program de vizită, și d...