Fost lider PSD, exclus de pe lista pentru alegerile parlamentare. Sunt însă posibile modificări

Fost lider PSD, exclus de pe lista pentru alegerile parlamentare. Sunt însă posibile modificări
Mai "feriţi" decât colegii de scenă politică din PNL, social- democraţii botoşăneni stabilesc sâmbătă ordinea pe lista cu care pornesc în alegerile parlamentare.

Deocamdată, o primă lista a fost "emanată" de Biroul Permanent Judeţean, însă, după cum spun liderii filialei, există posibilitatea ca această listă să sufere modificări. Extrem de interesantă este lipsa, pe de prima listă, a fostului primar Ovidiu Portariuc, cel care a şi condus organizaţia judeţeană a PSD. În schimb, pe listă apar nume noi, necunoscute publicului.

Pe lista de la Senat, prima poziţie o ocupă actualul lider al PSD, Doina Federovici, urmată de primarul de Vlăsineşti, Lucian Trufin, şi de consilierul juridic Albert Tănasă (membru al Consiliului de Administraţie al Nova Apaserv), pe poziţia a patra şi a cincea regăsindu-se fostul director al Zonei Metropolitane, Cătălin Olaru, şi Cristian Nistor.

La Camera Deputaţilor, Tamara Ciofu deschide lista, urmată de Marius Budăi, directorul Casei de Pensii, Mihaela Huncă, inspectorul şcolar general, Răzvan Rotaru, şeful Gărzii de Mediu, Dan Deleanu, şeful CA de la Nova Apaserv, Sorin Dănilă, Costel Lupaşcu, şeful Casei de Asigurări de Sănătate, şi Cristina Anton, de asemenea, membră în CA Nova Apaserv.

Social- democraţii au transmis că după şedinţa Comitetului Judeţean Executiv vor face publică decizia organizaţiei în privinţa listei definitive.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O soferiţă însărcinată a suferit un atac de panică după un accident! Un echipaj Smurd, solicitat la faţa locului

Joi, 23 Noiembrie 2017
1138

Evenimentul a avut loc, joi după-amiază, la intrare în oraşul Săveni dinspre Botoşani. Tânăra, de 27 de ani, se afla la volanul unui VW Passat, fiind acroşată de un autoturism...

Dezbatere la Liceul "Regina Maria" Dorohoi: Educația digitală versus educația tradițională - FOTO

Joi, 23 Noiembrie 2017
363

Joi, 23 noiembrie, un grup de  reprezentanți ai Centrului Europe Direct Botoșani a efectuat  o deplasare la Dorohoi, la Liceul Regina Maria, pentru o inedită activitate în...

Comunicat - Doina Federovici: "Județul Botoșani a primit de la Guvern fondurile necesare pentru asigurarea cheltuielilor din domeniul asistenței sociale"

Joi, 23 Noiembrie 2017
287

Președintele PSD Botoșani a anunțat astăzi că în urma solicitărilor autorităților locale, Guvernul a alocat din fondul de rezervă necesarul de bani pentru asigurarea cheltuielilor privi...