Fost lider PSD, exclus de pe lista pentru alegerile parlamentare. Sunt însă posibile modificări

Fost lider PSD, exclus de pe lista pentru alegerile parlamentare. Sunt însă posibile modificări
Mai "feriţi" decât colegii de scenă politică din PNL, social- democraţii botoşăneni stabilesc sâmbătă ordinea pe lista cu care pornesc în alegerile parlamentare.

Deocamdată, o primă lista a fost "emanată" de Biroul Permanent Judeţean, însă, după cum spun liderii filialei, există posibilitatea ca această listă să sufere modificări. Extrem de interesantă este lipsa, pe de prima listă, a fostului primar Ovidiu Portariuc, cel care a şi condus organizaţia judeţeană a PSD. În schimb, pe listă apar nume noi, necunoscute publicului.

Pe lista de la Senat, prima poziţie o ocupă actualul lider al PSD, Doina Federovici, urmată de primarul de Vlăsineşti, Lucian Trufin, şi de consilierul juridic Albert Tănasă (membru al Consiliului de Administraţie al Nova Apaserv), pe poziţia a patra şi a cincea regăsindu-se fostul director al Zonei Metropolitane, Cătălin Olaru, şi Cristian Nistor.

La Camera Deputaţilor, Tamara Ciofu deschide lista, urmată de Marius Budăi, directorul Casei de Pensii, Mihaela Huncă, inspectorul şcolar general, Răzvan Rotaru, şeful Gărzii de Mediu, Dan Deleanu, şeful CA de la Nova Apaserv, Sorin Dănilă, Costel Lupaşcu, şeful Casei de Asigurări de Sănătate, şi Cristina Anton, de asemenea, membră în CA Nova Apaserv.

Social- democraţii au transmis că după şedinţa Comitetului Judeţean Executiv vor face publică decizia organizaţiei în privinţa listei definitive.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Copil căzut de la etajul 3 al unui bloc din Dorohoi!

Duminică, 24 Septembrie 2017
1262

Un băiețel a căzut duminică seara de la geamul apartamentului în care locuiește cu părinții, în municipiul Dorohoi, fiind preluat de ambulanță și transportat la spital.Incide...

A ajuns la spital după ce a primit un telefon de la un "polițist"!

Duminică, 24 Septembrie 2017
2057

Botoșăneanca în vârstă de 69 de ani a fost la un pas de a cădea în plasa unui escroc care a apelat la metoda "accidentul" în încercarea de a face rost de ba...

A intrat cu BMW-ul într-un stâlp din cauza vitezei! FOTO

Duminică, 24 Septembrie 2017
6757

Șoferul, în vârstă de 21 de ani, din Brehuiești, se deplasa la volanul unui BMW către oraș, iar după sensul giratoriu de la Dedeman, într-o curbă, pe fondul neadaptării vitez...