Florin Turcanu: “Prefectul se pregateste sa candideze la Consiliul Judetean”

Florin Turcanu: “Prefectul se pregateste sa candideze la Consiliul Judetean”
Prefectul Costica Macaleti ar urma sa emita un ordin pentru incetarea mandatului presedintelui Consiliului Judetean, Florin Turcanu, ca urmare a condamnarii definitive pe care acesta o are, si se pregateste sa fie el candidatul pentru functia de sef al judetului.

Asta sustine presedintele CJ, Florin Turcanu, care a spus ca a auzit zvonuri conform carora reprezentantul Guvernului in teritoriu se pregateste de campanie electorala, fiind candidatul PSD pentru functia de presedinte al CJ.

“El deja isi cauta sponsori sa inceapa campania si se pregateste sa candideze la CJ. Mi se pare ridicol. Am informatii de la zvonul liber. Ieri au venit la sediul PNL, la mine, cateva persoane care mi-au spus ca sigur va emite ordin prefectul, ca din culise, din barfa, deja isi cauta oameni pentru a-l sustine in campania electorala. Ieri a fost cineva la dumnealui in birou, mi s-a spus ca a fost, si i-a zis prefectul la urma: stai ca merg un pic dupa tine si a mers si a rugat persoana respectiva sa trimita pe altcineva sa aiba o discutie pentru campania care urmeaza. A pus conditie la partid ca emite ordin doar daca el e candidat. Azi au o discutie la partid pe subiectul acesta. Acestea sunt informatiile, la barfa", a spus Florin Turcanu.

 

 

 

Spune-ne opinia ta