FLORIN TURCANU, ATACAT DUR DE COLEGII LIBERALI!

FLORIN TURCANU, ATACAT DUR DE COLEGII LIBERALI!

 FLORIN TURCANU, deputat de Botosani  

Deputatul Florin Turcanu a intrat in vizorul sefului sau pe linie de partid, Liviu Campanu!

Dupa declaratiile facute saptamana trecuta, pe un post local de televiziune, emisiune in cadrul careia isi anunta si candidatura la sefia PNL Botosani, Turcanu a fost dur atacat de Liviu Campanu, printr-un comunicat dat publicitatii astazi.

Redam mai jos comunicatul remis redactiei de Biroul de presa al PNL Botosani:

Nu cred ca este normal ca adversarii politici sa fie cei care lauda mai mult decat prietenii politici, sustine senatorul Liviu Campanu, presedintele filialei PNL Botosani.

Declaratiile de “dragoste" de la sfarsitul saptamanii trecute, la adresa lui Cristian Roman, prefect PDL din partea unui liberal, ne pun serioase intrebari de genul: liberalul respectiv este adversar politic, prieten politic, sau coleg de partid cu prefectul C.Roman. Nu cred ca cel care ocupa functia de prefect al judetului trebuie sa fie un om cu multe relatii sau cu mana de fier, pentru ca atunci te intrebi ce este mai important intr-o anumita functie de conducere: profesionalismul, diplomatia, respectul pentru botoseneni sau doar “mana ta de fier".

In declaratiile de saptamana trecuta, un deputat liberal botosenean spunea ca, impreuna cu colegii parlamentari de la PDL si PSD va sustine amendamente care ar trebui sa clarifice situatia zootehnica din Romania. Este de mirare pentru conducerea biroului politic al filialei PNL Botosani de ce colegul nostru nu se bazeaza si pe sprijinul parlamentarilor liberali in sustinerea acestor amendamente.

“Il vom ruga pe colegul nostru din PNL sa ne precizeze care dintre parlamentarii liberali nu au fost de acord sa sustina amendamentele cu privire la imbunatatirea situatiei din agricultura si zootehnie. Il rugam sa ne precizeze care sunt acestia, pentru a sesiza conducerea centrala a partidului si pentru a face cunoscut acest lucru si celor care i-au ales in parlament", a precizat senatorul Liviu Campanu, presedintele filialei PNL Botosani.

 

Citeste si VIITOR DE AUR PENTRU FLORIN TURCANU

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Muncii va trimite scrisori fiecărui pensionar privind recalcularea veniturilor. Decizia, luată după o discuție cu Dragnea și Dăncilă

astăzi, 21:53
194

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat sâmbătă seară că ministerul său va trimite pensionarilor câte o scrisoare în care vor fi informați în legătură cu situația ...

Încă un tramvai a sărit de pe șine. S-a întâmplat în zona industrială - FOTO

astăzi, 19:23
423

Săptămâna și incidentul pe liniile de tramvai! Botoșănenii spun că o tragedie se poate întâmpla în orice clipă, atrăgând atenția asupra pericolului pe care ...

Memoria zilei: Geniul din Botoșani care a revoluţionat ingineria, învăţământul tehnic şi domeniul construcţiilor de poduri!

astăzi, 18:22
291

Născut la Botoșani, Elie Radu a fost, în egală măsută, un luptător pentru drepturile profesionale ale inginerilor, a stimulat şi a îndrumat creația inginerească. A deținut şi fu...