Flori pentru femeile din Botoşani de la seniorii de vârsta a III-a din PDL

Flori pentru femeile din Botoşani de la seniorii de vârsta a III-a din PDL
  Seniorii de vârsta a III-a din PDL Botoșani au oferit, vineri dimineață, flori doamnelor și domnișoarelor pe care le-au întâlnit în oraș anticipând astfel ziua de 8 martie.

  Pentru Organizația Județeană a Persoanelor de Vârsta a III-a din Partidul Democrat Liberal Botoșani este o tradiție de a oferi flori femeilor cu ocazia Zilei Internaționale de 8 martie, considerând asta un gest frumos pentru suportul și susținerea pe care doamnele îl oferă zi de zi bărbaților din viața lor.

“Fie că este mamă, soție, colegă de birou, fiică, nepoată, femeia are un rol deosebit în viața noastră a bărbaților și trebuie respectată. Gestul nostru de astăzi este unul simbolic dorind astfel să le mulțumim pentru existența lor minunată în viețile noastre , a spus Dinu Aolăriţei, preşedintele Organizaţiei Municipale a Persoanelor de Vârsta a III-a PDL Botoşani.

La rândul său, preşedintele Organizaţiei Judeţene a Persoanelor de Vârsta a III-a PDL Botoşani, Corneliu Vicenţiu Daniliuc, a ţinut să le transmită gândul său, cu ocazia zilei de 8 martie, doamnelor şi domnişoarelor.



 

Istoria, mai recentă sau de dată mai veche, a demonstrat că femeile pot fi o forță în politica românească și este clar că astăzi ușa politicii românești este deschisă larg deopotrivă bărbaților și femeilor. S-a demonstrat că epoca în care femeia era trimisă la cratiță s-a stins demult, pentru că avem exemple nenumărate de doamne și domnișoare în funcții publice sau manager care își conduc afacerile singure, într-un mod exemplar, poate mai bine decât fac unii dintre bărbații ajunși de asemenea în funcții mari. Suntem pe picior de egalitate din acest punct de vedere şi asta datoriă modului în care ele, femeile au ştiut să se impună. Dați-mi voie să le urez tuturor doamnelor și domnișoarelor, cu ocazia zilei de 8 martie, un sincer și călduros la mulți ani și o primăvară cât mai frumoasă, a spus Corneliu Daniliuc, preşedintele OJPV III PDL Botoşani.

Comunicat de presă

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A sfidat legea: Botoșăneancă arestată pentru 30 de zile!

astăzi, 10:29
82

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Compartimentul Supravegheri Judiciare au sesizat instanța de judecată cu privire la nerespectarea obligațiilor impuse prin control jud...

Preotul care slujește de peste un sfert de secol în Biserica-simbol a Botoșanilor: ”Din Cenușăreasa orașului a ajuns o frumoasă mireasă a lui Hristos!” (Foto, Video)

astăzi, 10:08
311

Pr. Dumitru-Florentin Mateciuc, născut pe 9 octombrie 1964, este licenţiat al Facultăţii de Teologie Bucureşti. De 26 de ani slujește în biserica-simbol a orașului Botoșani, care astăzi...

Deficitul de judecători la Botoșani s-a mai redus, dar suntem încă în topul național!

astăzi, 09:42
62

Dacă în luna februarie județul Botoșani se afla pe primul loc în România, cu cel mai mare deficit de judecători, situația s-a mai îmbunătățit: am coborât pe locul...