Five Continents Group Răchiți Botoșani lansează o nouă gamă de produse lactate proaspete sub gama “DE BĂUT”

Five Continents Group Răchiți Botoșani lansează o nouă gamă de produse lactate proaspete sub gama “DE BĂUT”
Cu o tradiție de peste un deceniu în producerea de lactate și branzeturi, firma botoșăneană Five Continents își sedimentează poziția în piața de profil adăugând încă patru produse în portofoliu.

Acestea sunt:

Sana de băut 3,6% grăsime 330 g
Iaurt de băut 3,5% grăsime 330 g
Lapte bătut de băut 2% grăsime 330 g
Chefir de băut 3,3% grăsime 330 g


           Toate produsele sunt obținute din lapte proaspăt romanesc 100%, din fermele din zona Botoșani, fără adaosuri de aditivi, în afară de culturile de bacterii lactice selecționate care le imprimă gustul și aroma specifice fiecărui sortiment în parte.

            Produsele sunt realizate într-un sistem de management al siguranței alimentului certificate conform “FSSC 22000, care le asigură calitatea și increderea consumatorilor.

            Produsele lactate acide sunt  realizate prin fermentarea laptelui cu culturi selecționate de bacterii lactice, într-o vană de inox, după care coagulul este amestecat ușor și răcit în același timp, ca să se păstreze consistența  cremoasă, aciditatea moderata, aromele și gusturile specifice. Se ambalează in ambalaj PET de 330 g, cantitate suficientă pentru o mică gustare , simplă sau asociată cu un corn, covrig, baton, croissant, etc.

            Produsele se păstrează la o temperatură cuprinsă între 2 și 6 grade Celsius și este de recomandat a se agita conținutul inainte de consum.

            Valorile nutriționale, compoziția și elementele de marcare legală se regasesc pe fiecare ambalaj în parte.

            Vă invităm sa le degustați și să le consumați cu încredere, deoarece sunt fabricate de o companie romanească, serioasă, care iși respectă sloganul:
Five Continents Group Botosani Quality,calitate de 5 stele!

(P).