Fiscul a pus ochii pe manelisti

Fiscul a pus ochii pe manelisti
ANAF va incepe verificari ale averilor manelistilor, despre care toata lumea stie ca incaseaza mii si zeci de mii de euro la nunti si botezuri fara sa plateasca un leu impozit la stat.

Surse autorizate citate de Libertatea sustin ca Fiscul va lua in vizor cat de curand averile lui Adrian Minune, Florin Salam, Adi de la Valcea, Nicolae Guta, Sorinel Pustiul sau Vali Vijelie.

Si sunt sanse mari ca acestia sa nu aiba acte care sa dovedeasca provenienta banilor lor. Fiscul a mai incercat o data fara succes sa verifice finantele manelistilor.

De exemplu, in februarie 2006, Sebastian Bodu, presedintele de atunci al ANAF, s-a declarat invins: "Am inceput sa trimitem inspectorii la nunti. Dar este foarte greu sa-i dovedesti: trebuie ca mirele si mireasa sa spuna ca au dat bani manelistului. Si mai sunt si unii manelisti care spun: nu, dom`le, eu vin din placere, eu sunt artist al poporului. Prima data ai un esec, a doua oara mai ai, poate, un esec. Din fericire, nu va dura prea mult, pentru ca vine Uniunea Europeana si ne impinge de la spate", a declarat Bodu pentru Capital.

In ultima vreme criza a facut Fiscul sa caute bani si in piatra seaca. Vrea sa ia la puricat averile si cheltuielile oamenilor bogati si nu prea exista manelist sarac, asa ca acestia sunt tinta perfecta.

Mai ales ca nu au relatiile politice ale oamenilor de afaceri, de exemplu. Jurnalistii de la Libertatea sustin ca, in ultimii ani, manelistii au facut o paguba uriasa statului - de sute de mii de euro. (Ziare.com)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
118

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
69

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
203

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...