Firme şi oameni de afaceri din Botoşani, invitaţi să participe la o misiune economică în Marea Britanie!

Firme şi oameni de afaceri din Botoşani, invitaţi să participe la o misiune economică în Marea Britanie!
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani, sub egida Camerei de Comerț și Industrie a Regiunii Unu Nord-Est, organizează o misiune economică în Marea Britanie, dedicată valorificării potențialului de import-export și atragerii de investiţii în Regiunea Nord Est și implicit în județul Botoşani.

Misiunea economică se va desfasura în perioada: 19 - 23 octombrie 2016.

"Evenimentul se adresează tuturor firmelor care intenționează să obțină acces pe piața engleză, indiferent de domeniul de activitate, autorităţilor publice locale şi regionale interesate să colaboreze cu parteneri englezi în proiecte proprii și să atragă investiţii din Marea Britanie, oamenilor de afaceri care doresc să se informeze în privinţa specificului derulării afacerilor cu Marea Britanie", informează reprezentanţii Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani.

Misiunea economică va avea loc concomitent cu desfășurarea celei de-a cincea ediții a Conferinței "Roots to Growth" organizată de Camera de Comerț din Hampshire. Conferința va avea loc pe 20 octombrie în Fareham, la Ferneham Hall. 

Mai multe detalii despre această conferință puteți afla accesând pagina de internet: http://www.hampshirechamber.co.uk/events-and-news/events/view/2016/10/20/hampshire-chamber-of-commerce-roots-to-growth-conference/.

Misiunea își propune organizarea de întâlniri de afaceri și vizite, inclusiv la Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord și la UK Trade&Investment. Nu în ultimul rând, participanții vor primi informații privind familiarizarea cu piața britanică (specific, proceduri, forme de protecție comercială etc.).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident pe Împărat Traian! Un botoşănean a ajuns la spital!

Vineri, 22 Septembrie 2017
2228

Bărbatul de 51 de ani tocmai traversa strada Împărat Traian, undeva în zona dispensarelor medicale, când un Opel Astra, condus de un bărbat de 43 de ani din Mileanca, l-a surprins...

Efective sporite de jandarmi la manifestările din weekend și la protestul din Piața Revoluției

Vineri, 22 Septembrie 2017
826

La misiunile de asigurare a ordinii şi siguranţei la manifestările publice, precum Festivalul Mărului din localitatea Băiceni, meciurile de fotbal de la Săveni, Dorohoi şi Darabani şi la patru...

Pentru părinții și adolescenții din Botoșani: Ateliere interactive "Mesajele mediatice din mintea noastră"

Vineri, 22 Septembrie 2017
512

Sâmbătă, 23 septembrie, părinții și adolescenții din Botoșani sunt invitați să participe la atelierele interactive "Mesajele mediatice din mintea noastră", susținute de Dan ...