Firme şi oameni de afaceri din Botoşani, invitaţi să participe la o misiune economică în Marea Britanie!

Firme şi oameni de afaceri din Botoşani, invitaţi să participe la o misiune economică în Marea Britanie!
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani, sub egida Camerei de Comerț și Industrie a Regiunii Unu Nord-Est, organizează o misiune economică în Marea Britanie, dedicată valorificării potențialului de import-export și atragerii de investiţii în Regiunea Nord Est și implicit în județul Botoşani.

Misiunea economică se va desfasura în perioada: 19 - 23 octombrie 2016.

"Evenimentul se adresează tuturor firmelor care intenționează să obțină acces pe piața engleză, indiferent de domeniul de activitate, autorităţilor publice locale şi regionale interesate să colaboreze cu parteneri englezi în proiecte proprii și să atragă investiţii din Marea Britanie, oamenilor de afaceri care doresc să se informeze în privinţa specificului derulării afacerilor cu Marea Britanie", informează reprezentanţii Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani.

Misiunea economică va avea loc concomitent cu desfășurarea celei de-a cincea ediții a Conferinței "Roots to Growth" organizată de Camera de Comerț din Hampshire. Conferința va avea loc pe 20 octombrie în Fareham, la Ferneham Hall. 

Mai multe detalii despre această conferință puteți afla accesând pagina de internet: http://www.hampshirechamber.co.uk/events-and-news/events/view/2016/10/20/hampshire-chamber-of-commerce-roots-to-growth-conference/.

Misiunea își propune organizarea de întâlniri de afaceri și vizite, inclusiv la Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord și la UK Trade&Investment. Nu în ultimul rând, participanții vor primi informații privind familiarizarea cu piața britanică (specific, proceduri, forme de protecție comercială etc.).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cartiere din municipiul Botoșani fără apă, astăzi, din cauza unei avarii!

astăzi, 08:41
220

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani anunță întreruperea furnizării apei astăzi, 21 martie 2018, începând cu ora 9:30 până la ora 14:00, în vederea remedierii avariei ap...

Salvată de pompierii botoșăneni, după ce a căzut în fântână!

astăzi, 08:32
275

Clipe de groază a trăit o femeie în vârstă de 63 de ani, care în această dimineață a căzut într-o fântână adâncă de 15 metri. Din fericire, strigăte...

Vineri, la Botoșani: Prima ediție a Festivalului-Concurs Coral de Muzică Sacră!

astăzi, 08:12
62

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Botoşani, instituţie publică de cultură aflată în subordonarea Consiliului Judeţean Botoşani, organizează Festi...