Firme şi oameni de afaceri din Botoşani, invitaţi să participe la o misiune economică în Marea Britanie!

Firme şi oameni de afaceri din Botoşani, invitaţi să participe la o misiune economică în Marea Britanie!
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani, sub egida Camerei de Comerț și Industrie a Regiunii Unu Nord-Est, organizează o misiune economică în Marea Britanie, dedicată valorificării potențialului de import-export și atragerii de investiţii în Regiunea Nord Est și implicit în județul Botoşani.

Misiunea economică se va desfasura în perioada: 19 - 23 octombrie 2016.

"Evenimentul se adresează tuturor firmelor care intenționează să obțină acces pe piața engleză, indiferent de domeniul de activitate, autorităţilor publice locale şi regionale interesate să colaboreze cu parteneri englezi în proiecte proprii și să atragă investiţii din Marea Britanie, oamenilor de afaceri care doresc să se informeze în privinţa specificului derulării afacerilor cu Marea Britanie", informează reprezentanţii Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani.

Misiunea economică va avea loc concomitent cu desfășurarea celei de-a cincea ediții a Conferinței "Roots to Growth" organizată de Camera de Comerț din Hampshire. Conferința va avea loc pe 20 octombrie în Fareham, la Ferneham Hall. 

Mai multe detalii despre această conferință puteți afla accesând pagina de internet: http://www.hampshirechamber.co.uk/events-and-news/events/view/2016/10/20/hampshire-chamber-of-commerce-roots-to-growth-conference/.

Misiunea își propune organizarea de întâlniri de afaceri și vizite, inclusiv la Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord și la UK Trade&Investment. Nu în ultimul rând, participanții vor primi informații privind familiarizarea cu piața britanică (specific, proceduri, forme de protecție comercială etc.).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ei sunt cei mai buni șahiști din județul Botoșani! FOTO

astăzi, 14:08
741

Inspectoratul Şcolar al Judeţului Botoşani, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret şi Academia Olimpică Română, Filiala Botoşani, au organizat la sfâr...

Sfârşit cumplit! Tânăr mort după ce hainele i-au luat foc!

astăzi, 13:19
1256

Un tânăr în vârstă de 34 de ani, din localitatea Teioasa, orașul Darabani, şi-.a pierdut viaţa, duminică dimineaţa, după ce a suferit arsuri grave pe tot corpul.&nb...

Tânără din Botoşani, rănită într-un accident rutier!

astăzi, 13:12
407

Sâmbătă, la ora 12.23, în timp ce conducea autoturismul  într-o curbă pe DJ 178, din comuna suceveană Arbore, un bărbat  de 41 de ani, din orașul Cajvana,  ...