Final dezamăgitor de September Fest, în ciuda unui concert bun! FOTO

Final dezamăgitor de September Fest, în ciuda unui concert bun! FOTO
Finalul September Fest a găsit în faţa scenei în jur de 300 de botoşăneni, de vârste diferite, cărora li s-au mai adăugat şi cei care se aflau la terasele de pe laturile Centrului Istoric şi cei care stăteau pe scările magazinelor.

În faţa lor, trupa Hara, ai cărei membri s-au găsit în situaţia de a cânta câtorva oameni care au avut răbdare să stea până la finalul spectatolului. Nu că publicul anemic ar fi influenţat în vreun fel prestaţia trupei: a dat tot ce-a fost mai bun şi a cântat ca şi cum în faţa scenei erau mii de oameni. Asta în condiţiile în care Matteo a avut mai mulţi spectatori, numărul lor depăşind o mie.

Finalul concertului a împrăştiat rapid publicul, Centrul Vechi rămânând murdar şi trist. Resturi de ambalaje, coji de seminţe, oameni băuţi, gălăgioşi. Un final dureros. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Administratia Bazinală de Apă Siret, despre alimentarea cu apă a municipiului Botoșani: "Operatorul de apă SC Nova Apa Serv Botoșani a fost informat asupra începerii manevrelor!"

astăzi, 15:51
360

Față de disfuncționalitățile apărute în alimentarea cu apă a municipiului Botoșani, precum și a altor localități din județ, în vederea informării corecte și complete a popula...

Primarul Cătălin Flutur, despre întreruperea apei: "Îmi doresc să vină cineva în faţa botoşănenilor şi să îşi asume disconfortul creat"

astăzi, 14:07
835

Începând de ieri dimineaţă, telefoanele Primăriei municipiului Botoşani au sunat mult mai mult decât de obicei. Botoşănenii, pe bună dreptate, au reclamat faptul că au rămas...

Expoziţia retrospectivă "Dimitrie Loghin (1910 – 1982)", la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani!

astăzi, 14:03
63

Muzeul Judeţean Botoşani prezintă în perioada 21 octombrie – 15 noiembrie 2017, în spaţiul Galeriilor de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani, expoziţia retrospectiv...