Film si muzica la Cinema Unirea - VIDEO

Film si muzica la Cinema Unirea - VIDEO

SECRETE DIN TRECUT

Daca simtiti nevoia unor clipe romantice, sunteti invitati la Cinema Unirea din municipiul Botosani, unde in perioada 12 - 18 iunie va rula filmul Secrete din trecut, o comedie romantica cu o distributie de exceptie. 

Ore de spectacol - 14.00, 16.00, 18.00, 20.00. Duminica - doar de la ora 14.00 si 16.00, intrucat de la ora 20.00 este programat spectacolul lui Florin Chilian.

SECRETE DIN TRECUT

Regie Stephan Elliott

Scenariu Stephan Elliott, Noel Coward, Sheridan Jobbins

Distributie Jessica Biel, Ben Barnes, Kristin Scott Thomas, Colin Firth

Gen: Comedie, Romantic

Durata 111 min


Divortata si fermecatoare, Larita (Jessica Biel) este inca o americanca pasionata de raliuri. Dupa ce se casatoreste cu tanarul englez John Wittaker (Ben Barnes) la Monte Carlo, Larita trebuie acum sa calatoreasca pana in Anglia pentru a-si cunoaste noii socri, care, evident ca vor sfarsi prin a o detesta.

Asa se face ca mama lui John, doamna Whittaker (Kristin Scott Thomas) impreuna cu celelalte fiice ale sale, Hilda si Marion, fac tot ce le sta in putinta pentru a-i sabota pe proaspetii insuratei si a o izgoni pe noua si nonconformista sotie a fratelui lor.

Domnul Whittaker (Colin Firth), capul familiei, este singurul in care Larita poate avea incredere, intre cei doi creandu-se o legatura bazata pe pasiunea lor comuna pentru motociclete si insultele aduse etichetelor sociale.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

astăzi, 20:22
10

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...

Festivalului Filmului European ajunge la Botoșani (Cinema „Unirea”) în perioada 10-12 mai cu filme despre libertate!

astăzi, 20:00
27

Ediția a 28-a Festivalului Filmului European va debuta la București chiar de Ziua Europei, pe 9 mai și se va încheia la Chișinău, pe 8 iunie,Festivalul Filmului European este organizat ...

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
38

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...