Fiica botosanencei impuscata in Italia are nevoie disperata de ajutor!

Fiica botosanencei impuscata in Italia are nevoie disperata de ajutor!
“Va rugam din suflet sa ne ajutati sa o aducem acasa, sa avem si noi unde sa ii aprindem o lumanare!

Fiica botosanencei impuscata luni in Italia de un barbat de 88 de ani a transmis ieri, prin intermediul redactiei noastre, un strigat de ajutor. Nicoleta se afla in Spania, de acolo primind teribila veste.

“Sunt fata femeii care a fost impuscata in cap, in Italia. Abia am aflat ce s-a intamplat. Sunt in Spania si nu stiu in ce directie sa apuc si ce e de facut, ne-a transmis cu disperare Nicoleta, care se afla in strainatate impreuna cu sotul ei, barbatul fiind singurul care si-a gasit de lucru acolo.

Din cele spuse de Nicoleta, mama ei se afla in Italia cu o alta fiica a sa, Florentina, care are, la randul ei, doi copii, unul foarte bolnav. Si chinul familiei nu se opreste aici. In Romania a ramas tatal, alaturi de fratele lor, Daniel. Tatal este, si el, grav bolnav.

Tatal nostru se afla in satul Iliseni, alaturi de fratele meu. Tata este bolnav si ne este frica sa nu ne mai vina vreo veste rea si din partea lor, a spus Nicoleta.

In speranta ca botosanenii se vor sensibiliza la strigatul de ajutor al femeii, ne facem datoria de a semnala situatia, pentru ca autoritatile, si nu numai, sa se implice in rezolvarea acestei situatii.

Botosaneanca Eluta Ilas, de 44 de ani, plecase in Italia doar de cateva luni, in incercarea de a strange cativa banuti, fiind angajata destul de repede de rudele unui batran de 88 de ani, pe care l-a si preluat in grija.

Potrivit autoritatilor italiene, tragedia a avut loc luni seara, cand botosaneanca a ramas acasa doar cu batranul de aproape 90 de ani.

Diagnosticat cu o serie de afectiuni psihice, dar dotat cu o arma de vanatoare, batranul mai indreptase arma asupra femeii.

Ancheta a aratat ca, luni seara, proiectilul de calibru mare a lovit craniul femeii de la mica distanta, moartea survenind instantaneu.

Batranul s-a denuntat apoi, insa le-a spus carabinierilor ca arma s-a descarcat accidental, in timp ce o curata. Italianul a fost acuzat de ucidere voluntara si arestat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
23

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
172

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
347

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....