Fetita de 7 ani accidentata pentru ca a incercat sa traverseze strada prin loc nepermis!

Fetita de 7 ani accidentata pentru ca a incercat sa traverseze strada prin loc nepermis!
Copiii nesupravegheati devin din ce in ce mai des victime ale accidentelor rutiere!

O fetita de numai 7 ani a fost lovita, joi, de un autoturism Dacia, la iesirea din Botosani, spre Rachiti. Autoturismul implicat in accident era condus de D.C., de 45 de ani, din Ungureni, si se indrepta spre Saveni.

Fetita, N.C., de 7 ani, a sarit in fata masinii de dupa un camion. Micuta se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure. Din fericire, soferul nu avea viteza mare, fetita fiind lovita usor.

"Am vazut cum fata a fugit de dupa camion si soferul a pus frana, dar a lovit-o. Noroc ca nu avea viteza mare, ca altfel cine stie ce se intampla. A fost norocul si al ei si al soferului. Fata era lovita la cap, ii curgea sange la o spranceana", a povestit o femeie care a vazut cum s-a petrecut accidentul.

"Fetita a suferit mai multe leziuni minore, plagi excoriate la nivelul fruntii si la un cot. A fost transportata la spital, pentru a fi supusa unor investigatii medicale suplimentare", a precizat un cadru medical al Serviciului Judetean de Ambulanta.

Politistii au stabilit ca soferul nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Din primele informatii, vina pentru producerea accidentului ii apartine fetitei, care a traversat strada in fuga.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
140

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
236

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
365

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...