Festivalul Sanselor Tale, la Grupul Scolar "Nicolae Balcescu" Flamanzi!

Festivalul Sanselor Tale, la Grupul Scolar "Nicolae Balcescu" Flamanzi!
In perioada 5-11.12.2011 se defasoara la Grupul Scolar "Nicolae Balcescu" din Flamânzi, Festivalul Sanselor Tale, parte din proiectul national cu acelasi nume. Cu acest prilej s-au desfasurat cateva activitati importante, care au reusit sa reuneasca  elevi, parinti si profesori in spiritul voluntariatului, creativitătii, literaturii si sportului. Toate activitatile au beneficiat de sprijinul si implicarea directa a conducerii scolii, director prof. Maria Dariciuc  si dir. adj. prof. Agafitei Constantin.

Mai intai, elevii din ciclul primar au fost provocati la doua concursuri sportive: Suntem învingători si Cupa prieteniei.

Elevii de gimnaziu si liceu au fost invitati la dezbaterile, cercurile literare, expozitiile  de fotografie, concursurile de postere, desfasurate  sub genericul Existam si noi în lumea voastra.. De asemenea, a fost impresionant numarul de elevi, cadre didactice si parinti care s-a implicat în desfasurarea campaniei umanitare, cu acelasi nume, Existam si noi în lumea voastra, aflata la a V-a editie în scoala noastra. Donatiile au fost directionate catre batranii de la UMAS, Flamînzi -fructele, cât si către elevii cu posibilitati materiale reduse -dulciurile si rechizitele  scolare.
 
Acest festival a fost coordonat la nivelul scolii de CPAESE, prof. Augustina Fegher, împreuna cu echipa formata din documentarist. Grosu Viorica, prof. Gaitan Roxana, prof. Chelaru Cristina, înv. Guraliuc Marinela, înv. Cuibar Liliana, înv. Sauciuc Dana, înv. Murariu Gabriela, înv. Badaluta Maria, echipă care a beneficiat de sprijnul tuturor învăţătorilor si profesorilor dirigintilor în realizarea mai ales a campaniei umanitare.

Activitatile vor continua si în perioada urmatoare prin  diseminarea "bunelor practici", precum si prin reprezentatiile sustinute de trupa  de teatru a scolii în scop umanitar.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pacienți în stare gravă, transportați la Iași cu elicopterul SMURD!

Sâmbătă, 23 Martie 2019
762

Medicii botoșăneni au solicitat din nou, sâmbătă, aeronava SMURD, pentru a prelua un pacient aflat în stare gravă și care necesita tratament de specialitate într-o clinică uni...

Împădurire cu ajutorul jandarmilor botoșăneni - FOTO

Sâmbătă, 23 Martie 2019
624

Sâmbătă dimineață, jandarmii botoșăneni i-au sprijinit pe lucrătorii Ocolului silvic Trușești în acțiunea de împădurire a unui teren degradat."Cot la cot, cei pre...

Ministrul Budăi, anunț de UTIMĂ ORĂ - Se fac controale la sânge

Sâmbătă, 23 Martie 2019
616

Ministrul Muncii, Marius Budăi, precizări de ultimă oră în scandalul privind nereguli în prescrierea și administrarea de medicamente copiilor instituționalizați cu afecțiuni psihice."Pre...