Festival de toamnă la Botoşani, organizat de un agent economic în Centrul Vechi

Festival de toamnă la Botoşani, organizat de un agent economic în Centrul Vechi
Festivalul verii, devenit o tradiţie pentru botoşăneni, se va desfăşura şi în acest an în municipiu, dar în zilele de 9-11 septembrie. La fel ca Zilele Oraşului, dar şi alte evenimente similare, festivalul se va desfăşura în Centrul vechi. 

Municipalitatea, care nu va participa cu fonduri la acest eveniment, are un parteneriat cu un agent economic ce se va ocupa inclusiv de partea de spectacol.

"Încercăm, cu ajutorul acestui partener, să aducem câte două formaţii sau doi artişti pe seară, astfel încât să avem un program artistic pe placul botoşănenilor. Vor fi agenţi economici care vor vinde produsele care au intrat deja în obişnuinţa acestui tip de evenimente, va fi un parc de distracţii şi avem discuţii pentru un foc de artificii, dar şansele sunt foarte mici, ţinând cont de bugetul redus pe care îl avem, contribuţia municipalităţii neexistând de această dată", spune viceprimarul Cosmin Andrei, adăugând că sunt aşteptaţi sponsorii care, prin contribuţiile lor, ar putea completa lista artiştilor care vor evolua la Botoşani.

Procedura de lucru în acest caz arată că municipalitatea porneşte de la închirierea unei scene, după care sunt contactaţi artiştii disponibili şi al căror tarif pentru prestaţii se încadrează în bugetul asigurat de ceilalţi participanţi la eveniment.

"Cei care vin acolo să vândă bere, mici, produse artizanale şi aşa mai departe vin cu un buget la acest eveniment şi în funcţie de suma pe care o pot da contractăm artiştii. Dacă bugetul este completat, de exemplu, dacă un agent economic generos ne oferă un miliard de lei vechi, pe lângă cei doi artişti pe seară mai aducem încă doi şi aşa vom avea un program spectaculos sau luăm un contract şi pentru focuri de artificii. Am mai avut situaţii în care bugetul a fost foarte mic dar s-au făcut eforturi deosebite pentru a aduce trupe care să fie pe placul botoşănenilor", adaugă Cosmin Andrei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
216

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
295

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
420

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...