Festival de toamnă la Botoşani, organizat de un agent economic în Centrul Vechi

Festival de toamnă la Botoşani, organizat de un agent economic în Centrul Vechi
Festivalul verii, devenit o tradiţie pentru botoşăneni, se va desfăşura şi în acest an în municipiu, dar în zilele de 9-11 septembrie. La fel ca Zilele Oraşului, dar şi alte evenimente similare, festivalul se va desfăşura în Centrul vechi. 

Municipalitatea, care nu va participa cu fonduri la acest eveniment, are un parteneriat cu un agent economic ce se va ocupa inclusiv de partea de spectacol.

"Încercăm, cu ajutorul acestui partener, să aducem câte două formaţii sau doi artişti pe seară, astfel încât să avem un program artistic pe placul botoşănenilor. Vor fi agenţi economici care vor vinde produsele care au intrat deja în obişnuinţa acestui tip de evenimente, va fi un parc de distracţii şi avem discuţii pentru un foc de artificii, dar şansele sunt foarte mici, ţinând cont de bugetul redus pe care îl avem, contribuţia municipalităţii neexistând de această dată", spune viceprimarul Cosmin Andrei, adăugând că sunt aşteptaţi sponsorii care, prin contribuţiile lor, ar putea completa lista artiştilor care vor evolua la Botoşani.

Procedura de lucru în acest caz arată că municipalitatea porneşte de la închirierea unei scene, după care sunt contactaţi artiştii disponibili şi al căror tarif pentru prestaţii se încadrează în bugetul asigurat de ceilalţi participanţi la eveniment.

"Cei care vin acolo să vândă bere, mici, produse artizanale şi aşa mai departe vin cu un buget la acest eveniment şi în funcţie de suma pe care o pot da contractăm artiştii. Dacă bugetul este completat, de exemplu, dacă un agent economic generos ne oferă un miliard de lei vechi, pe lângă cei doi artişti pe seară mai aducem încă doi şi aşa vom avea un program spectaculos sau luăm un contract şi pentru focuri de artificii. Am mai avut situaţii în care bugetul a fost foarte mic dar s-au făcut eforturi deosebite pentru a aduce trupe care să fie pe placul botoşănenilor", adaugă Cosmin Andrei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident grav la Stăuceni. O persoană a ajuns la spital! FOTO

astăzi, 04:07
910

Grav accident produs, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la intrarea în Stăuceni, soldat cu rănirea unui bărbat de 34 de ani. Evenimentul rutier s-a petrecut în condițiil...

Circulație în condiții de iarnă în toată Moldova. Care sunt drumurile cu restricții

Vineri, 23 Martie 2018
490

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași anunță că circulația pe drumurile naționale din zona Moldovei se desfășoară în condiții de iarnă în cea mai mare parte a reg...

Descindere de forţe aeriene în amfiteatrul Laurianului! FOTO

Vineri, 23 Martie 2018
258

Reprezentanţi cu funcţii înalte atât la propriu cât şi la figurat au prezentat laurienilor oferta educaţională a Forţelor Aeriene Române pentru anul şcolar ce va î...