Festival de toamnă la Botoşani, organizat de un agent economic în Centrul Vechi

Festival de toamnă la Botoşani, organizat de un agent economic în Centrul Vechi
Festivalul verii, devenit o tradiţie pentru botoşăneni, se va desfăşura şi în acest an în municipiu, dar în zilele de 9-11 septembrie. La fel ca Zilele Oraşului, dar şi alte evenimente similare, festivalul se va desfăşura în Centrul vechi. 

Municipalitatea, care nu va participa cu fonduri la acest eveniment, are un parteneriat cu un agent economic ce se va ocupa inclusiv de partea de spectacol.

"Încercăm, cu ajutorul acestui partener, să aducem câte două formaţii sau doi artişti pe seară, astfel încât să avem un program artistic pe placul botoşănenilor. Vor fi agenţi economici care vor vinde produsele care au intrat deja în obişnuinţa acestui tip de evenimente, va fi un parc de distracţii şi avem discuţii pentru un foc de artificii, dar şansele sunt foarte mici, ţinând cont de bugetul redus pe care îl avem, contribuţia municipalităţii neexistând de această dată", spune viceprimarul Cosmin Andrei, adăugând că sunt aşteptaţi sponsorii care, prin contribuţiile lor, ar putea completa lista artiştilor care vor evolua la Botoşani.

Procedura de lucru în acest caz arată că municipalitatea porneşte de la închirierea unei scene, după care sunt contactaţi artiştii disponibili şi al căror tarif pentru prestaţii se încadrează în bugetul asigurat de ceilalţi participanţi la eveniment.

"Cei care vin acolo să vândă bere, mici, produse artizanale şi aşa mai departe vin cu un buget la acest eveniment şi în funcţie de suma pe care o pot da contractăm artiştii. Dacă bugetul este completat, de exemplu, dacă un agent economic generos ne oferă un miliard de lei vechi, pe lângă cei doi artişti pe seară mai aducem încă doi şi aşa vom avea un program spectaculos sau luăm un contract şi pentru focuri de artificii. Am mai avut situaţii în care bugetul a fost foarte mic dar s-au făcut eforturi deosebite pentru a aduce trupe care să fie pe placul botoşănenilor", adaugă Cosmin Andrei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

"A uitat" că are permisul suspendat!

astăzi, 12:52
90

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un autoturism marca VW Passat, deşi avea suspendat d...

7000 de țigarete ascunse în portierele mașinii, descoperite în P.T.F. Rădăuţi Prut! FOTO

astăzi, 12:45
100

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut a descoperit, în urma controlului efectuat asupra unui autoturism, 7.000 ţigarete marca Ritm, de provenien...

Cele mai bune glume pe seama lui Putin, după momentul cu umbrela de la finala CM 2018! VIDEO

astăzi, 12:32
367

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, este noua tinta a glumelor din online dupa ce duminica s-a adapostit sub umbrela in timpul unei ploi torentiale la ceremonia de premiere de la finala Cupei Mondial...