Fenechiu: Taxarea bogatilor - la Monte Carlo. In Romania trebuie sa cream bogati!

Fenechiu: Taxarea bogatilor - la Monte Carlo. In Romania trebuie sa cream bogati!
Vicepresedintele PNL Relu Fenechiu a declarat ca "despre taxarea bogatilor se poate vorbi la Monte Carlo", spunand ca in Romania "trebuie creati bogati" si trebuie incurajati oamenii bogati sa vina in tara noastra.

 Prezent, duminica, la Sinaia, unde a participat la dezbaterea "Romania pentru mediul de afaceri", organizata de Tineretul National Liberal, vicepresedintele PNL Relu Fenechiu a spus ca un stat care respecta mediul de afaceri nu este acela care pune cele mai mici taxe, ci acela care nu schimba taxele de la un an la altul intrucat un mediu de afaceri are nevoie de predictibilitate.

 Referindu-se la taxe suplimentare pentru cei care au averi mari, precum impozitul pe piscine, Relu Fenechiu a spus ca, in opinia sa, Romania trebuie sa creeze in primul rand o patura de mijloc si o patura de oameni bogati.

 "Putem discuta in Monte Carlo despre taxarea bogatilor. In Romania trebuie sa cream bogati. Sa incurajam oamenii bogati sa vina in Romania", a afirmat Fenechiu, citat de ziare.com.

 In acest context, el a spus ca trebuie sa existe "un moment T zero" de la care toti romanii sa-si poata justifica proprietatile pe care le detin.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

astăzi, 20:34
2

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

astăzi, 19:51
49

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

astăzi, 19:15
45

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...