Femeie gasită spânzurată în propria casă!

Femeie gasită spânzurată în propria casă!
O femeie în vârstă de 52 de ani, din municipiul Botoşani, a fost găsită fără suflare, în propria casă, de pe strada Nicolae Grigorescu.

Elena V. a decis să-şi pună capăt zilelor la începutul acestei săptămâni, fiind găsită fără suflare de către rude. Acestea au sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns imediat medicii, dar şi poliţiştii botoşaneni. 

Cadrele medicale nu au putut face altceva decât să constate decesul femeii. Din câte se pare, aceasta suferea de depresie.

Trupul ei a fost ridicat de Medicina Legală, în vederea efectuării necropsiei. Potrivit cunoscuților, femeia era de ceva vreme în depresie din cauza problemelor financiare, Aceasta a contractat un credit bancar în franci elvețieni pe care nu mai reușea să îl achite.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Chinul lui Andrei, băiatul cu sindrom Down care a înotat la Paris. "Pentru antrenamente mergem la Suceava, la bazin", spune tatăl copilului!

astăzi, 20:55
175

Cazul lui Andrei, copilul cu sindrom Down, a ajuns în atenția țării întregi, atunci când părinții săi au reclamat că fiul lor este discriminat într-o unitate școla...

Vremea rece menține numărul mare de infecții respiratorii: Peste 2300 de cazuri înregistrate la Botoșani în ultima săptămână!

astăzi, 20:30
66

În continuare, la Botoșani numărul cazurilor de afecțiuni respiratorii este în creștere, numai în ultima săptămână Direcția de Sănătate Publică monitorizând pe...

Invitație de weekend: Cele mai vesele bocitoare și un spectacol despre lumea de ieri și de azi, la Teatrul Eminescu!

astăzi, 19:14
75

Teatrul "Mihai Eminescu" Botoșani invită botoșănenii sâmbătă, 24 martie, ora 18.00, să vizioneze un spectacol care a obținut 4 premii la Festivalul Internaționa...