Femeie ajunsă la spital după ce a fost atacată de câinele vecinilor

O bătrână din oraşul Săveni a ajuns la spital, după ce a fost muşcată de câinele vecinilor. 

Femeie ajunsă la spital după ce a fost atacată de câinele vecinilor

Femeia s-a dus în vizită la vecini, iar câinele a reuşit să îşi rupă lanţul cu care era legat şi, din câteva salturi, a ajuns lângă femeie, pe care a pus-o la pământ. Câinele a muşcat-o pe aceasta de mai multe ori de mâna stângă, cu care femeia încerca să se apere de furia animalului, colţii acestuia aproape sfâşiindu-i carnea de la umăr până la cot.

Ţipetele de durere ale femeii au fost auzite de proprietari, care au ieşit imediat afară şi au reuşit să o scoată din colţii câinelui, după care au sunat imediat la 112, femeia pierzând foarte mult sânge.

La faţa locului a fost direcţionat echipajul cu medic al SMURD, care i-a acordat acesteia primul ajutor, după care a transporta-o la Spitalul Judeţean.

„Pacienta a fost preluată de echipajul de terapie intensivă şi transportată în serviciul nostru cu multiple plăgi complexe, secundar muşcăturii de câine, fiind într-o stare de instabilitate hemodinamică. A fost evaluată în serviciul nostru şi ulterior internată pe secţia de chirurgie plastică”, a precizat medicul specialist în urgenţe Ramona Elena Guraliuc, coordonator al UPU-SMURD. Medicii specialişti urmează să decidă dacă femeia va avea nevoie şi de operaţii de reconsrucţie după urmele lăsate de colţii câinelui, în acelaţi timp fiind anunţată şi Poliţia despre incidentul care a avut loc joi seară.

 

Spune-ne opinia ta