Femeia care a ajuns arsă la spital lucrează la Primăria Vlădeni. "Suntem șocați!"

Femeia care a ajuns arsă la spital lucrează la Primăria Vlădeni. "Suntem șocați!"
Femeia în vârstă de 38 de ani, din satul Mândrești, comuna Vlădeni, care a ajuns duminică seara la Unitatea de Primiri Urgențe, cu arsuri pe 90% din suprafața corpului este angajată la primăria din comună, pe funcția de inspector la taxe și impozite.

Cristina Ungureanu a ajuns la spital după o ceartă cu soțul ei, aceasta suspectându-l că o înșeală. Într-un moment de furie, femeia a luat o sticlă cu benzină și a aruncat conținutul peste scuterul bărbatului. Nervos, bărbatul a stropit-o cu benzină și a aprins o brichetă. Vaporii de benzină s-au aprins, cei doi soți fiind cuprinși de flăcări.

Femeia a suferit arsuri pe 90% din suprafața corpului, iar bărbatul pe 30%, ambii fiind transportați la Spitalul de Arși din București.

Colegii de la Primăria Vlădeni sunt șocați de cele întâmplate și spun că nu au știut niciun moment că cei doi ar vea probleme.

“Nu stiam nimic, nu am banuit, suntem socati, nu ne explicam de ce s-a ajuns aici. Era o familie unita, cand ne intalneam toti angajtii ei veneau mereu impreuna. Nimeni din primarie nu a stiut nimic, ca ar avea probleme. Ea este o specialista desavarsita la locul de munca. Ne pare foarte rau si speram sa se faca bine", a declarat Voicu Murariu, primarul comunei Vlădeni.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani, care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor. 

Citește și O cearta din cauza geloziei s-a terminat "in flacari" intr-o familie din Botosani! Soti in STARE GRAVA dupa ce si-au dat foc! GALERIE FOTO

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
24

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...

Prefectul, apel în ședință pentru siguranța elevilor: „Observ că s-au făcut progrese...” (video)

astăzi, 09:40
32

O astfel de situație, a cazurilor de violență în școli, a fost punctată și de către șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, comisar șef de poliție Costîn...

Microbuz cu ucraineni răsturnat pe DN 17. Cinci persoane transportate la spital!

astăzi, 09:14
190

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, un microbuz s-a răsturnat, vineri dimineața, pe raza localității Prisaca Dornei. În microbuz se aflau șase perso...