Farfurii anticriza de izbit in pereti

Farfurii anticriza de izbit in pereti
Japonezii stresati de caderea burselor si de consecintele crizei financiare se trateaza folosind terapia prin distrugere. Acestia invadeaza The Venting Place, din Tokyo, unde sparg farfurii de perete pentru a scapa de stres, informeaza Reuters.

Pentru 200 de yeni, aproximativ 1,5 euro si 8 euro pe farfurie, de diverse dimensiuni, niponii pot sa se elibereze de nervii acumulati in timpul zilei.

Doritorii poarta un costum special, pentru a nu fi raniti, dupa care sunt condusi intr-o camera, unde pot strivi farfuriile de pereti.

"Sa distrugi ceva, cum stim toti din proprie experienta, este extrem de relaxant si de linistitor si te ajuta sa te eliberezi de furie. Speram ca acesta sa devina noul mod in care oamenii de afaceri isi varsa frustrarile", a declarat Katsuy Hara, proprietarul Venting Place.

Clientii s-au aratat incantati de aceasta metoda eliberatoare, care nu raneste pe nimeni si este la indemana oricui.

"Viata este stresanta si sunt prea multe probleme pentru care ne facem griji. Dupa ce vin aici si sparg farfurii, ma simt ca nou, simt ca maine pot sa iau totul de la capat", a afirmat Masaki Ogawara, agent de vanzari, in varsta de 35 de ani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
19

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
55

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
341

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...