Fără permis, a furat un tractor şi a pornit la plimbare: Aventura s-a terminat într-un gard!

Fără permis, a furat un tractor şi a pornit la plimbare: Aventura s-a terminat într-un gard!
Dosar penal şi un gard distrus! Un botoşănean de 26 de ani a reuşit să comită, dintr-un foc, trei infracţiuni grave: a urcat la volan fără permis, a condus un tractor neînmatriculat pe care îl furase de la proprietar. 

În cursul zilei de luni, la ora 18.00, Secția 8 Poliție Rurală Adâncata, din judeţul Suceava, a fost sesizată despre faptul că, pe raza comunei Zvoriștea, conducătorul unui tractor a distrus un gard.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce conducea tractorul pe drumul public de pe raza satului Buda, comuna suceveană Zvoriștea, un tânăr de 26 de ani, din județul Botoșani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a acroșat un gard. 

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere, tractorul nu este înmatriculat sau înregistrat, iar bărbatul a condus vehiculul fără a avea acordul proprietarului acestuia.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și furt în scop de folosință, ce va fi soluționat procedural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

România 100: Cine uită nu merită. Istoria deportaților basarabeni!

astăzi, 06:50
22

O vedeam dimineața când plecam la școală. Cobora de la casa din deal pentru a face cumpărături în oraș. O salutam, iar ea îmi răspundea zâmbitoare și ochii ei senini &i...

MAGDA URSACHE: Risipind, risipind...

Duminică, 18 Martie 2018
132

Ne risipim şi risipim. Suntem din ce în ce mai risipitori. Mentalul stabil şi tradiţional e batjocorit în fel şi chip, personalităţile sunt şi ele minimalizate, ţintele fiind ...

Prefectul de Botoșani, în teren cu şeful de la Drumuri Naţionale. Mobilizare pentru deszăpezire! FOTO

Duminică, 18 Martie 2018
596

Căderile abundente de zăpadă înregistrate în ultimele 24 de ore şi viscolul semnalat pe arii extinse în judeţ au mobilizat drumarii care au acţionat continuu atât pe drum...