Familie evacuata dintr-un apartament ANL, urat mirositor, dupa ce nu si-a mai platit chiria de 6 ani! FOTO, VIDEO

Familie evacuata dintr-un apartament ANL, urat mirositor, dupa ce nu si-a mai platit chiria de 6 ani! FOTO, VIDEO
O familie din municipiul Botosani a fost evacuata, miercuri dimineata, din apartamentul in care locuia in cartierul ANL Cismea.

La primele ore ale diminetii jandarmii, executorul judecatoresc, reprezentantii Locativa si angajatii unei firme de paza au ajuns in apartament pentru a pune in aplicare evacuarea.

Familia Lumaicu nu si-a mai achitat chiria de 6 ani si au ajuns la o datorie de 7.260 lei, cu tot cu penalitati. Femeia are trei copii, doi sunt in grija statului, al trecuia locuieste cu ea si cu concubinul, iar al patrulea este pe drum, femeia fiind gravida in 8 luni. Pentru ca au refuzat sa-si plateasca chiria, care ajunge la 50 de lei pe luna, acestia au fost evacuati.

“Familia Lumaicu nu a platit chiria, facand un calcul matematic foarte simplu, au o restanta de vreo 6 ani si vreo doua luni. Ultima plata a fost facuta in urma cu 6 ani, pe 16 iulie 2009. Suma restantei este 7260 cu penalitati cu tot." a spus Florin Gornea, director adjunct Locativa. (foto jos)

“Oamenii au avut un proces pentru neplata chiriei. Au fost informati de nenumarate ori de Locativa, au avut foarte multe sanse, au ignorat cerintele creditoarei de a plati, macar esalonat. Drept urmare s-a ajuns la aceasta situatie. Deranjau in primul rand prin faptul ca sunt extrem de neingrijiti si vecinii sunt terminati de mirosul din apartament. Si in al doilea rand pentru ca sunt alte familii care au nevoie de o locuinta si care pot sa isi permita sa plateasca o chirie modica." a declarat Sinziana Secrieru, executor judecatoresc.

Vecinii spun ca cei doi concubini sunt mari cosumatori de bauturi alcoolice, acesta fiind si motivul principal pentru care nu si-au achitat datoriile.













 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...

Rugăciune pentru cei bolnavi într-o parohie din Botoșani. ”Vă rog și pe dumneavoastră să pomeniți aceste nume” (Foto)

astăzi, 15:14
65

Credincioșii s-au rugat joi seara alături de preoți pentru cei bolnavi și neputincioși. Oameni care au mare nevoie de rugăciunea semenilor.Joi seara, 18 aprilie, cinci preoți au slujit Tain...

Luptătorii greco-romani de la LPS Botoșani, lideri incontestabili la nivel național! (foto)

astăzi, 14:49
38

În perioada 12 – 14 aprilie 2024, sportivii din cadrul secției de lupte a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Botoșani au participat la Finala Cupei României pentru categoria de ...