EXPO RO MOLD la final!

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Botosani a marcat finalizarea proiectului EXPO RO MOLD, finantat prin programul de vecinatate Romania - Republica Moldova 2004-2006.

Valoarea acestui proiect a fost de 169.431 de euro, din care 151.431 euro din finantare Phare, diferenta reprezentand contributia Camerei de Comert.

Cele mai importante obiective ale proiectului au fost organizarea a 36 de misiuni economice cu oameni de afaceri din Republica Moldova, la care se cerea participarea a minim 72 de agenti economici din judetul Botosani; organizarea unei expozitii permanente in cadrul CCIA Botosani; organizarea a noua seminarii de afaceri la Botosani si nu numai.

Am reusit sa depasim aceste obiective prin faptul ca s-au desfasurat 78 de misiuni economice, din care 36 cu agenti economici. In total s-au deplasat cu CCIA Botosani, 173 de agenti economici, in aceasta perioada de timp. Sapte seminarii pana acum, acesta fiind al optulea, numai in Botosani. In plus, un seminar a fost facut la sediul partenerului de proiect Camera de Comert Edinet si inca unul la Camera de Comert de la Soroca, a precizat Romeo Floares, presedintele Camerei de Comert Botosani.Pentru a marca acest moment, CCIA a organizat la sediu o expozitie de produse.

Conducerea CCIA anunta ca s-a obtinut finantare si pentru un alt proiect.

S-a mai depus un alt proiect la care am si obtinut finantare. Este vorba despre un proiect care a inceput de doua luni de zile si care va fi pe inca un an de aici incolo, tot pe relatia Republica Moldova, cu o imbinare intre un proiect pe partea de business si pe partea de turism, de pe urma caruia sa incercam sa promovam produsele si oferta Republicii Moldova in mai toate categoriile de produse ale economiei moldovenesti, a declarat Romeo Floares.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

astăzi, 18:56
4

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...

Acțiune comună a polițiștilor din județ pentru menținerea ordinii, au fost aplicate zeci de sancțiuni!

astăzi, 18:14
26

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au organizat astăzi, 23 aprilie 2024, o acțiune cu efective mărite  împreună cu cei ai Secțiilor de Poliție Rurală arondate, a ...

952 persoane angajate prin intermediul AJOFM Botoșani, în primele trei luni ale anului 2024

astăzi, 17:14
61

În primele trei luni ale anului 2024, au fost integrate pe piața muncii datorită măsurilor de stimulare a ocupării forței de muncă implementate de Agenția Județeană pentru Ocuparea For...