Exista si politisti fericiti: salarii, sporuri, al 13-lea salariu!

Exista si politisti fericiti: salarii, sporuri, al 13-lea salariu!

 VIOREL SERBANOIU, seful Politiei Botosani  

Seful Inspectoratului de Politie Judetean Botosani, Viorel Serbanoiu, isi anunta subalternii ca politistii nu vor sti ce este aceea criza!

Adica: salarii, sporuri, al 13-lea salariu! Intr-un cuvant, exista si politisti fericiti!

Am purtat discutii cu delegatii sindicalistilor din teritoriu si au inteles situatia pe care o avem. Noi ne desfasuram in bune conditii activitatea. S-a pus problema salariilor si stim cu totii ca nu se umbla la salarii, beneficiem de sporurile care sunt. O sa fie luat in a doua decada a lunii februarie si cel de-al 13-lea salariu. Probleme din punctul acesta de vedere nu avem, a spus Viorel Serbanoiu.

Mai ales ca si investitiile se pare ca merg ca pe roate! In prezent se deruleaza investitii la Saveni si Dorohoi, in ce priveste modernizarea unor posturi de politie.

Acum avem deschidere sa continuam lucrarile pe 2009 numai pe Saveni, dar in perspectiva si pe Dorohoi. Deja am dat dispozitii celor de la logistica, sa mergem pe procedura de achizitii cu constructorul, fiindca proiectul e in faza de finalizare. In prezent facem o inventariere a posturilor de politie din teritoriu. Au mai fost posturi inaugurate, modernizate, si ne mandrim din punctul acesta de vedere, au conditii destul de bune, precizeaza seful IPJ Botosani.

Posturile de politie care necesita reparatii capitale au fost inventariate, fotografiate in teritoriu.

Avem un termen stabilit, pana pe 27 februarie, sa aducem la cunostinta Inspectoratului General, si vedem, dupa posibilitati. Posturile functioneaza normal, dar e bine sa le ai in observatie, sunt cladiri care imbatranesc in timp, a incheiat Viorel Serbanoiu, seful Politiei Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
154

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...

Rugăciune pentru cei bolnavi într-o parohie din Botoșani. ”Vă rog și pe dumneavoastră să pomeniți aceste nume” (Foto)

astăzi, 15:14
207

Credincioșii s-au rugat joi seara alături de preoți pentru cei bolnavi și neputincioși. Oameni care au mare nevoie de rugăciunea semenilor.Joi seara, 18 aprilie, cinci preoți au slujit Tain...

Luptătorii greco-romani de la LPS Botoșani, lideri incontestabili la nivel național! (foto)

astăzi, 14:49
64

În perioada 12 – 14 aprilie 2024, sportivii din cadrul secției de lupte a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Botoșani au participat la Finala Cupei României pentru categoria de ...