Examenele de absolvire a şcolilor de poliţie din Câmpina şi Cluj au fost suspendate

Examenele de absolvire a şcolilor de poliţie din Câmpina şi Cluj au fost suspendate

   www.mediafax.ro

Examenele de absolvire a şcolilor de poliţie din Câmpina şi Cluj-Napoca au fost suspendate, elevii acestora urmând să facă practică până când vor fi angajaţi în poliţie.

Potrivit unor surse din Ministerul Adminsitraţiei şi Internelor, 850 de viitor agenţi, elevi ai şcolilor "Vasile Lascăr" din Câmpina şi "Septimiu Mureşan" din Cluj-Napoca vor face practică la secţiile de poliţie până în toamnă, pentru că în prezent nu sunt bani pentru angajarea lor.

Sursele citate au precizat că examenele de absolvire s-ar putea amâna şi la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", dar şi la şcolile Poliţiei de Frontieră, Jandarmi şi ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Conform reprezentanţilor Academiei de Poliţei "Alexandru Ioan Cuza", în prezent sunt discuţii la nivelul conducerii Ministerului Administraţiei şi Internelor pentru a se stabili dacă se suspendă examenele.

Elevii acestei şcoli ar trebui să susţină examenele pentru licenţă în iulie. După festivitatea de absolvire ei ar urma să aibă două săptămâni libere, după care ar trebui să fie încadraţi în Poliţie.

Sursele citate au mai spus că absolvenţii şcolilor de poliţie ar urma să fie angajaţi după a doua rectificare bugetară din acest an. (Mediafax)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
12

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
142

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
123

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...