Europa va invita la circ!

Europa va invita la circ!
Astazi, incepand cu ora 18.00, botosanenii sunt asteptati la circ!

Cortul trupei de circari Europa, din Ucraina, a fost instalat la Poligonul Pacea. Botosanenii vor putea urmari numere oferite de acrobati si clovni, dar si o parada a animalelor.

Vor fi zebre, camile, lame, ponei, tigri, iepurasi, vor fi numere de echilibristica, clovni si multe alte surprize pentru cei mici, promite Ricardo Camara, cel care se ocupa de spectacolul oferit de cei 8 lei.

Circul Europa revine la Botosani dupa 3 ani de zile. Pentru acest spectacol au venit la Botosani circari din toate colturile Europei.

Eu sunt din Budapesta, Ungaria, mai sunt din Franta, Spania, dar si din Romania. Circul are peste 300 de ani si aici au fost si bunicul si tatal meu. Acum sunt si eu, iar peste cativa ani va ramane fiul meu, care are acum 5 ani, mai spune dresorul.

Pretul unui bilet este de 30 de lei si poate fi procurat chiar in seara spectacolului de la casa de bilete a circului.

Si pentru ca spectacolul este organizat in special pentru cei mici, grupurile de copii vor beneficia de o reducere de 5 lei pe bilet.

Nu am fost de foarte mult timp la circ, nici nu mai tin minte de cand. Voi profita insa de aceasta data si voi merge cu nepotelul, sa se bucure si el, spune Ioan Dumitras, un bunic din Botosani.

Reprezentatiile circului Europa vor putea fi urmarite si maine si poimaine, incepand cu orele 15.00 si 18.00.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
54

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
38

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
42

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...