Euronews ironizeaza criza din Romania: "Este cineva acolo?"

Euronews ironizeaza criza din Romania: "Este cineva acolo?"

   Foto: captura site Euronews

Vizita in Romania a premierului Japoniei, Shinzo Abe, a fost afectata de criza politica de la Bucuresti, comenteaza postul Euronews, care surprinde absurdul situatiei in titlul materialului.

"Este cineva acolo? Vizita lui Shinzo Abe in Romania intervine in cel mai prost moment", titreaza cei de la Euronews, aratand ca liderul japonez nu s-a putut intalni cu premierul roman, dat fiind ca acesta din urma a demisionat cu o seara inainte.

"Premierul Japoniei a calatorit 8.700 de kilometri pentru a efectua o vizita istorica in Romania, dar a descoperit ca omologul sau roman nu mai era in functie pentru a-l intampina. Shinzo Abe este primul sef de guvern din Japonia care efectueaza o vizita la Bucuresti.

Dar momentul este nefericit: vizita intervine dupa ce premierul Romaniei, Mihai Tudose, si-a dat demisia luni seara deoarece a pierdut sustinerea propriului partid", observa Euronews.

"Demisia a afectat programul lui Shinzo Abe, care viziteaza Romania in cadrul unui turneu in tari est-europene. Shinzo Abe a anulat vizita la Guvern, dar au avut loc intrevederi la nivel inferior intre oficiali romani si delegatia din Japonia", noteaza Euronews, mentionand ca Shinzo Abe a fost primit de presedintele Klaus Iohannis.

In afara de Romania, Shinzo Abe face vizite in Estonia, Letonia, Lituania, Bulgaria si Serbia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...