Entuziam marca PSD: Nu au aratat ce pot, dar se declara mai buni decat actualii directori!

Entuziam marca PSD: Nu au aratat ce pot, dar se declara mai buni decat actualii directori!

 CLAUDIU ADASCALITEI  

Partidul Social Democrat si-a prezentat vineri directorii propusi pentru doua dintre institutiile deconcentrate, si anume Claudiu Adascalitei, pentru Directia Agricola, si Ioan Toma, pentru APIA.

"A sosit momentul sa ne ocupam de agricultura, dupa mine, singura activitate care poate sa ne scoata din aceasta criza. Nu vreau sa analizez activitatea actualului director, dar, dupa cum se desfasoara activitatea agricola in zona noastra… Nu s-au depus toate docomentatiile la timp, nu s-au repartizat cum trebuie fondurilor Sapard. Unul dintre neajunsurile cele mai mari, la nivel de tara chiar, este faptul ca fondurile Sapard nu au fost folosite si captate asa cum trebuie", a mentionat Claudiu Adascalitei.

Adascalitei este hotarat sa faca treaba eficienta si de calitate.

"Cine nu va face, va pleca, inclusiv eu. Voi incerca sa schimb sensul deplasarii. Adica sa ne deplasam noi la fata locului si nu sa vina oamenii sa stea la cozi pentru cate 1-2 hectare ca sa primeasca in jur de 100 euro subventie. Sa fie dati banii la timp cu minimul de efort", a asigurat Adascalitei.

Celalalt director propus de PSD pentru APIA, Ioan Toma, asteapta nerabdator numirea in functie, pentru a demonstra, conform celor declarate de dumnealui, ca este mult mai bun decat actualul director din cadrul institutiei.

"Astept numirea, am inteles ca este unitate noua, eu voi cauta sa imi fac datoria alaturi de ei si sa demonstrez ca sunt mai bun decat actualul director. Nu cunosc inca specificul acestei unitati, insa o data cu numirea voi afla care sunt directiile acestei institutii", a precizat Ioan Toma.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
45

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
202

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Forțele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
131

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...